-
הפסקת אש: ההסכם עם חיזבאללה ועצירת הלחימה בצפון | הנושא החם ברשתחברת MIG AI המנטרת את המידע התקשורתי ברשתות החברתיות, קובעת כי הנושא החם ביותר שחרך את הרשתות בישראל והגולשים השבוע, הוא כמובן הסכם הפסקת האש מול חיזבאללה. עד כמה הנושא בלט בפייסבוק, טוויטר ואינסטגרם? ואלו פוסטים בולטים התפרסמו בנושא השבוע?
-
כל ישראלי צריך להתקומם נגד חיסול העיתונות של קרעייש רק מכנה משותף אחד בין הניסיונות לסגור את השידור הציבורי, היוזמה להלאמת המדידה של רייטינג בערוצים המסחריים וחרם המודעות על "הארץ": בכולם עובדים עיתונאים ביקורתיים, שאינם מיישרים בהכרח קו עם עמדותיו ומטרותיו של נתניהו. לאחר שקעי נכשל במאמץ להשתלט על התאגיד, הוא פועל לחיסולו – ומעניק במקביל הטבות לערוץ 14. מי שישתוק עכשיו – לא יוכל לדבר בהמשך
-
נתניהו חושף: "היו שחשבו אחרת, וכפיתי את דעתי"ראש הממשלה בנימין נתניהו העניק ראיון בלעדי ליעקב ברדוגו בערוץ 14 ובו צידד אמנם בהפסקת אש בעזה למען החזרת החטופים אבל שלל הפסקת מלחמה שם בניגוד לצפון, שם השיגה ישראל את יעדיה, לטענתו. נתניהו לקח אחריות על הצלחות מבצע הביפרים וחיסול נסראללה תוך שהוא רומז כי "היו שהתנגדו"


