-
חרבות ברזל, היום ה-82: 30 רקטות שוגרו לגליל, נפילות בקריית שמונהבהצהרותיהן של שלוש ספקיות אינטרנט פלסטיניות, שפורסמו בחשבונות המדיה החברתית שלהן, נאמר כי שירותי התקשורת והאינטרנט בעזה הופסקו לחלוטין, היועץ האמריקני לביטחון לאומי ג'ייק סאליבן והשר רון דרמר ערכו פגישה בת כ-4 שעות בוושינגטון, שבה דנו בתכנון נושאי הממשל והביטחון ברצועה ביום שאחרי המלחמה
-
טלי גוטליב ממשיכה לתקוף את נתניהו: "אני מתביישת, אין לך זכות"על רקע הכוונה לקיים את הבחירות לרשויות המקומיות ב-30 בינואר, לאחר דחייה של שלושה חודשים, חברת הכנסת מהליכוד ממשיכה לתקוף את ראש הממשלה. בציוץ שהעלתה תקפה את הכוונה לא לאפשר דחייה נוספת: "אתה אדוני, שולח את חיילנו הגיבורים למילואים, אל תתרץ לי שיש קלפיות בעזה"
-
אייל ברקוביץ' נותן מחמאה מפתיעה: "יכול לעשות דברים טובים"ברקוביץ' אמר על איתמר בן גביר בתכניתו ב-102FM: "אני אגיד לך מה אני חושב על בן גביר. אני חושב שיש לו רעיונות טובים, אני חושב שהוא יכול לעשות דברים טובים, אני חושב שההתנהלות שלי היא אפס, זו הבעיה. הוא לא מתאים כי הוא לא יודע לנהל, הוא בחיים לא ניהל, אתה היית נותן לו לנהל?"


