-
אברי גלעד קורא לפיטורים מיד: "לפטר היום, בא לי להתפוצץ"גלעד הסביר בפייסבוק בכעס: "לפטר עוד היום, עד הצהריים, כל מי שבפרקליטות או במשטרה חושב שצירוף המילים "רצח של מחבל נוח'בה ב 7.10" הוא אפשרי. אנשים חולים. לשחרר מיד את החשודים, לפצות אותם על הטרטור והטמטום. לנקות את המערכת מאנשים שלא מבחינים בין טוב לרע. לכו תדעו כמה נזקים עשו עד היום מתחת לרדאר"
-
קלמן ליבסקינד בתרחיש אימים: זה מה שיקרה אם נתניהו יירצחקלמן ליבסקינד התייחס לשתיקה הרועמת שחלה סביב קריאות ההסתה נגד ראש הממשלה. קלמן ליבסקינד מתח ביקורת חריפה על התקשורת הישראלית, נשיא המדינה, היועמ"שית וחברי האופוזיציה: "שתיקה מחרישת אוזניים". בנוסף, חשף קלמן ליבסקינד: "ניסיתי לדמיין מה היה קורה לו חס וחלילה היה נרצח שוב ראש ממשלה"
-
איש התקשורת המוערך חושף את חדשות 13? "מסכנים העובדים" על רקע הפרסום כי ליאור לנדנברג, סמנכ"ל התוכן הוותיק של חדשות 13, נבחר לתפקיד ראש חטיבת החדשות בכאן 11, דוד ורטהיים מתח ביקורת על הנהלת הערוץ. דוד ורטהיים: "היה לה מתחת לפנס סמנכ״ל תוכן נקי כפיים שחזר לחברה מתוך אמונה בה, אהוב ומקובל על העובדים, ובעיקר מקצועי שהבין את העבודה. החברה הפסידה שתי ציפורים במכה. מסכנים העובדים"
-
מנכ"לית חדשות 13 מגיבה לראשונה ותוקפת: "לעובדים אין זכות"לאחר שארגון העיתונאים וועד עובדי חברת חדשות 13 הגישה עתירה לבג"ץ בנוגע למינויה של יוליה שמאלוב ברקוביץ' למנכ"לית הערוץ, דירקטוריון חדשות 13 הגישו את תשובתם לבית המשפט: "עניינה של עתירה זו אינו חופש העיתונות, אלא ניסיון של עובדי חברה פרטית לסכל את המינוי. אין להם זכות לקבוע מי ינהל את החברה"


