בארץ
ההערכה הגוברת: זו הסיבה לתחילת השריפות בכביש 1
לאחר שהודיע מערך הכבאות וההצלה כי הושגה שליטה על האש וממשיך לפעול בגזרות שונות, הדיווחים האחרונים מראים כי השריפה הגדולה שהחלה בכביש 1 לא כתוצאה מהצתה מכוונת
לאחר שהערב (חמישי) בשעה 18:30 הודיע מערך הכבאות וההצלה כי הושגה שליטה על האש, הדיווחים האחרונים מראים כי גורמים במערך הכבאות וההצלה מעריכים כי השריפה לא נגרמה כתוצאה מהצתה.
במקביל לדיווחים האחרונים בתקשורת, צוותי הכיבוי וההצלה ממשיכים לפעול בגזרות השריפה השונות בלטרון, דרך בורמה, אשתאול מסילת ציון ותעוז, שער הגיא ופארק קנדה.
לפי הדיווחים בתקשורת, נראה כי החקירה בנושא החלה והשריפה הגדולה שהחלה אמש ליד כביש 1 נגרמה כתוצאה מרשלנות של מטיילים באיזור ולא כתוצאה מהצתה מכוונת. יש להדגיש כי במוקדים נוספים שבהם התרחשו שריפות ישנו עדיין חשד גדול כי היו הצתות מכוונות, שכן היו רשתות ערביות ברשת קראו להסתה ועודדו להצית אש ברחבי הארץ.
עוד ב-
מתברר כי עוד בחודש מרץ, פנה פורום האקלים הישראלי, בראשותו של נשיא המדינה בוז'י הרצוג במכתב דחוף לראש הממשלה. המכתב התריע באופן מפורט על הצורך בהיערכות למצב חירום נוכח הבצורת והסכנות האקלימיות הצפויות השנה כדי "שישראל לא תיתפס לא מוכנה לאסון האקלימי הבא".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(3):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
3.תגידו אתם חושבים שאנחנו סתומים? מגה פיגוע שמנסים להסתירסתומי סתומיהו 05/2025/02הגב לתגובה זו0 0מי גרם לשריפות? שב"כ?סגור
-
2.וה״מטייל המתרשל״ הזה היה ככה סתם במקרה ערבי? (ל"ת)טיוחים בע״מ 05/2025/02הגב לתגובה זו0 0סגור
-
1.מדביקותCURHX 05/2025/02הגב לתגובה זו0 0סיפורים. זה עוזר רק למוכרים.סגור



