בארץ

לאחר שעקץ עשרות קורבנות: זה החשוד בהונאה דרך פייסבוק

בלשי תחנת מודיעין עילית ומסתערבי מג"ב עצרו חשוד בהונאה, שבוצעה באמצעות פלטפורמת ה"Marketplace של פייסבוק״
מערכת ice | 
מעצר-אילוסטרציה (צילום shutterstock)
בתום פרשיית הונאה ברשת שנוהלה בתחנת מודיעין עילית במחוז ש"י, הותר לפרסום היום (ראשון) כי במהלך הסופ"ש עצרו בלשי התחנה ומסתערבי מג"ב מהחטיבה הטקטית חשוד פלסטיני מהכפר ביתוניא. זאת לאחר שנחשד בעוקץ של עשרות קורבנות דרך פלטפורמת ה"Marketplace של פייסבוק״.
במהלך חמשת החודשים האחרונים נוהלה פרשייה בתחנת מודיעין עילית במרחב שומרון של מחוז ש״י בדבר הונאה ברשת "פייסבוק". מהחקירה עלה כי החשוד, פלסטיני תושב הכפר ביתוניא, ביצע הונאה בהיקף של עשרות קורבנות אזרחים ישראלים מכל רחבי הארץ. 
החשוד הונה את האזרחים הישראלים בכך שהוא הוביל אותם לתוך תחומי יהודה ושומרון לביצוע עסקאות לכאורה. כאשר הקורבנות הגיעו לתחומי איו״ש, החשוד היה ״קונה״ מהם את הסחורה ושולח להם מסמכים מזויפים של העברות כספים. 
על פי ממצאי החקירה שנוהלה בתחנת המשטרה, החשוד ביצע עשרות העברות פיקטיביות ורכש רכבים, טרקטורונים, אופניים חשמליים, מוצרי חשמל ועוד. בנוסף השתמש החשוד בהצגת תיעוד מזויף של פרטי האישיים לכאורה.
במהלך סוף השבוע האחרון החקירה הפכה לגלויה, כאשר בלשי תחנת מודיעין עילית יחד עם מסתערבי מג״ב מהחטיבה הטקטית ולוחמי צה״ל בחטיבת בנימין ביצעו את מעצרו של החשוד. במהלך החיפוש תפסו הכוחות ממצאים שביצעו את החשוד בביצוע העבירות.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה