בארץ

יאיר נתניהו תוקף: "קטאר היא גרמניה הנאצית של ימינו"

בנו של ראש הממשלה, יאיר נתניהו תוקף את המתווכת בעסקאות החטופים, קאטר: "קטאר היא הכוח העיקרי מאחורי גל האנטישמיות חסר התקדים ברחבי העולם"
מערכת ice |  1
יאיר נתניהו (צילום באדיבות המצלם)
יאיר נתניהו, בנו של ראש הממשלה, בנימין נתניהו תוקף את קאטר, המתווכת בעסקאות החטופים בין ישראל לארגון הטרור, חמאס. 
בפוסט שהעלה לרשתות החברתיות הוא כתב: "קטאר היא הכוח העיקרי מאחורי גל האנטישמיות חסר התקדים ברחבי העולם, שלא נראה מאז שנות ה-30 וה-40 של המאה ה-20".
 
כינה את קטאר כ"גרמניה הנאצית של ימנו: "קטאר היא גרמניה הנאצית של ימינו. כל יהודי ברחבי העולם נמצא בסכנה חמורה בגלל ההשמצה ארוכת השנים של היהודים והמדינה היהודית על ידי קטאר, הניזונה ממיליארדי הדולרים שהם מזרימים לתוכה. בנוסף תקף את אמיר קטאר תמים בן חמד א-ת'אני ואימו בנת נאסר אל מסנד והשווה אותם למנהיגי גרמניה הנאצית: "הם היטלר ובלס של ימנו".
 
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    חושב שכולם מטומטמים, מה קרה פתאום? (ל"ת)
    שמוליק 08/2025/05
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור