בארץ
מירי רגב מעוררת סערה בקרב משפחות החטופים: "מנסים להשכיח אותם"
עובדי מע"צ החלו להחליף את הדגלים הצהובים ושלטי החטופים באזור הדרום בדגלי ישראל. לטענת מטה משפחות החטופים, מדובר בהוראה של מירי רגב, שמכחישה זאת בתוקף: "זה שקר וכזב, הדגלים לא הוסרו. מבקשת ממטה החטופים ומכל אלה שממשיכים לעשות ספינים ולבלבל את הציבור - תפסיקו עם זה"
בימים האחרונים, ועל רקע עסקת החטופים שנחתמה בין ישראל לחמאס, עובדי מע"צ החלו לתלות דגלי ישראל וארצות הברית במסלול בו יעברו החטופים מרגע יציאתם מהרצועה ועד שיגיעו לפגוש את משפחותיהם ולקבל טיפול רפואי.
אלא שבמטה משפחות החטופים הוציאו הודעה זועמת, כאשר לטענתם שרת התחבורה מירי רגב נתנה להם הוראה מפורשת להחליף את שלטי החטופים והדגלים הצהובים בדגלי ישראל. השרה מירי רגב מכחישה זו בתוקף וטוענת כי הטענות אינן נכונות.
לא רק זאת, אלא גם הוציאה הודעה ברורה שממש סותרת את הטענות: "שקר וכזב. לא הייתה הנחייה כזאת והדגלים לא הוסרו. ההיפך הוא הנכון. נתנו הנחייה לדגלל את כל אזור הדרום בדגלים כחול לבן כדי לקבל באהבה ובשמחה את החטופים שחוזרים הביתה. אבל זה לא מפתיע אותי. אחרי שראינו את החרפה ואת הביזיון אתמול בכיכר החטופים, אז אני מבקשת ממטה החטופים ומכל אלה שממשיכים לעשות ספינים, ולבלבל את הציבור - תפסיקו עם זה. הגיע הזמן לאחדות".
ממטה משפחות החטופים נמסר כי "ככל שיש הנחיה להסיר שלטי תמיכה מצמתים ברחבי הארץ, דווקא ביום שבו נערכת המדינה לקראת שובם, אנו דורשים לבטל אותה באופן מיידי ולא לאפשר להשכיח את 48 החטופים והחטופה. 48 החטופים והחטופה טרם שבו. הדגלים הצהובים והשלטים הנושאים את תמונותיהם אינם כתם שיש להסיר - הם הסמל לעם שלם שבחר בחטופים ונלחם על השבתם במשך 736 יום, בכל קצוות הארץ.
עוד ב-
לסיום נמסר כי "יש לדחות את הניסיונות של ממשלת ישראל להשכיח את ההיסטוריה, ולהשכיח את החטופים והחטופה. עד אז, אנחנו נמשיך להניף את הדגלים, לזעוק עבורם - ולהזכיר לכולם: זה לא נגמר עד החטוף האחרון".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(2):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.זאת משילות, מה שווה השלטון אם לא עושים מה שהוא רוצה (ל"ת)ציפי 10/2025/12הגב לתגובה זו1 0סגור
-
1.כל הכבוד די למחאות וההפגנות שחיזקו האוייב וגרמו נזק לנו (ל"ת)דש מלוחמי תש"ח 10/2025/12הגב לתגובה זו0 1סגור



