בארץ

נתניהו בחשיפה דרמטית: כך הידקתי את הקשר עם טראמפ

ראש הממשלה נתניהו חזר מהפגישה עם טראמפ בפלורידה ושיתף על השיחה המיוחדת ביניהם. כיצד המלחמה קירבה בין השניים ברמה האישית? 
מערכת ice | 
בנימין נתניהו ודונלד טראמפ (צילום פלאש 90/ עבד רחים קטיב, יונתן זינדל)
בישיבת הממשלה שהתקיימה היום (ראשון), ראש הממשלה בנימין נתניהו, שחזר מביקור בארצות הברית שיתף על פגישתו עם הנשיא טראמפ. נתניהו אמר: ״אני חוזר עכשיו מביקור היסטורי, מפגש פסגה מאוד חשוב עם הנשיא טראמפ. המפגש הזה התרחש כמובן ערב השנה החדשה. היה מרגש מאוד לרעייתי ולי לעמוד לצד הנשיא ורעייתו ולחגוג את כניסת השנה החדשה, שאנחנו מקווים שהיא תהיה טובה עוד יותר מהשנה החולפת".
ראש הממשלה אף פירט על הידוק יחסים עם מקבילו האמריקאי ואמר: "הנשיא טראמפ שאל אותי: 'תגיד, אתה אוהב זיקוקי דינור?' אמרתי לו: 'תראה, זה עדיף על דברים אחרים שמתפוצצים בשמיים, אבל גם בזה למדנו לטפל היטב'. והוא כמובן הבין את זה. והייתה בכלל הבנה גדולה בביקור והזדהות גדולה. אני חושב שזה תרם להידוק הקשר הכפול גם בין ישראל לארצות הברית, וגם כמובן הקשר האישי בינינו".
כזכור, בשבוע שעבר נפגשו ראש הממשלה בנימין נתניהו ונשיא ארה"ב דונלד טראמפ באחוזת מאר-א-לאגו בפלורידה. במסגרת הפגישה טראמפ איים על האיראנים והפציר בהם לעצור את מהלכי ההתחמשות האחרונים שלהם. במהלך הפגישה טראמפ התייחס למשבר ברצועת עזה ואמר כי "אם חמאס לא יתפרק מנשקו - יפתחו שערי הגיהנום". 
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה