בארץ

ח"כ מהליכוד על ההישג הגדול בתפקיד: "סגרתי חשבון טיקטוק"

יו"ר הוועדה לזכויות הילד, קטי שטרית נשאלה מה ההישג הכי גדול שלה בכנסת וסיפרה על דבר שנראה לאנשים אולי כ'שולי': "אני חושבת שאולי זה קטן מאוד. מבחינתי זה דבר גדול"
מערכת ice | 
קטי שטרית (צילום Tomer Neuberg/Flash90)
ח"כ ממפלגת הליכוד, יו"ר הוועדה לזכויות הילד, קטי שטרית התראיינה בפתיחות וסיפרה על פעילותה בכל שנותיה בכנסת ישראל.
בראיון בערוץ הכנסת, שטרית נשאלה על ידי מורן אזולאי מה ההישג הכי גדול שלה בכנסת. "במבחינתי הכי טוב, אני חושבת שמה שאני עושה היום לילדי ישראל, בכל הרמות. אני רוצה שתדעי שיש 3,000 ילדים מתחת לגיל 16 שעוסקים בזנות במדינת ישראל, ואני פועלת רבות", אמרה.
 
ח"כ סיפרה על מקרה הצלחה גדול מבחינתה: "הצלחתי לסגור טיקטוק של אחד המטרידים הגדולים ביותר, שמוציא סרטונים ופונה לבנות רכבות ואומר להם: 'זה מסורי, זה בסדר שתהיו בקשר עם אנשים מבוגרים'".
עוד הוסיפה ואמרה כי אנשים אולי נוטים לזלזל בסגירת החשבון ברשת החברתית: "אני הצלחתי להוציא את האיש הזה מהטיקטוק, אני חושבת שאולי זה קטן מאוד. מבחינתי זה דבר גדול כי אני נלחמת שהבנות האלה לא יקשיבו לאותם אנשים".
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה