בארץ
אברי גלעד על סערת הפיטורים: "ביזיון שכך מתנהלים"
סערת פיטורי בן גביר בבג"ץ: איש התקשורת הוותיק לא נשאר חייב לנוכח המהומות בבית המשפט העליון ותקף בחריפות את חברי הכנסת שהתפרצו בדיון: "כשלא שומרים על הכללים – אין משחק"
הדיון הדרמטי שנערך הבוקר (ד') בבית המשפט העליון בעניין המשך כהונתו של השר לביטחון לאומי, איתמר בן גביר, הצליח להוציא את אברי גלעד משלוותו. המגיש הבכיר ניצל את הבמה בתוכנית הרדיו שלו ב-103fm כדי לשגר מתקפה חזיתית נגד נבחרי הציבור שלקחו חלק במהומה באולם השופטים - כשעל פי הדיווחים מהאולם תיארו אווירה נפיצה במיוחד.
גלעד, שעקב אחרי הדיווחים תוך כדי שידור, לא חסך בביקורת: "איזה ביזיון שכך מתנהלים הדברים", הטיח המגיש במאזינים. "איזה צער שכך חברי כנסת מעזים לדבר אל שופטים". לטענתו של גלעד, ההתנהלות הזו אינה רק עניין של נימוס, אלא פגיעה אנושה ביסודות הדמוקרטיה הישראלית.
"כשלא שומרים על כללי המשחק - אין משחק. וכשרוצים לשחק משחק, אחרי שהכל עובר, כבר אי אפשר לשחק", הסביר גלעד את עמדתו בנוגע להליך התקין בבית המשפט.
עוד ב-
בהמשך דבריו, החריף גלעד את הטון וקרא להרחקתם של המעורבים מהחיים הפוליטיים: "גינוי מהאולפן הזה לכל מחציפי הפנים, המתפרצים, שלא שולטים בעצמם. ושאינם צריכים להיות בכנסת כלל".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.כללי משחק? כשמיארה דורשת למצוא חומרים מפלילים על שר? (ל"ת)בושה של יועמ"שית 04/2026/16הגב לתגובה זו1 0סגור



