בארץ
אתי כרייף מתייחסת לפרשה החדשה: "את יצר המציצנות תספקו במקום אחר"
השופטת בדימוס אתי כרייף טוענת כי ב"רמה האישית צר לי על חימי", בנוסף לכך כרייף מקווה שחימי יצליח להוכיח את חפותו
יו"ר לשכת עורכי הדין אבי חימי הודיע אתמול על התפטרותו לאחר שהוגשה נגדו תלונה למשטרה בגין ניסיון לקבלת טובות הנאה מיניות ועבירות מוסר. יממה קודם לכן פרסמה העיתונאית אילה חסון ב"חדשות 13" כי חימי ביצע לכאורה מעשה מגונה מול עורכת דין צעירה שביקשה את המלצתו לשיפוט. עורכת הדין אתי כרייף,
השופטת בדימוס אתי כרייף התראיינה הבוקר ברדיו 103 והתייחסה להתפטרותו של יו"ר לשכת עורכי הדין אבי חימי, בעקבות הפרסומים כי ביצע לכאורה מעשה מגונה מול עורכת דין צעירה שביקשה את המלצתו לשיפוט. לפי גרסת חימי, בינו לבין עורכת הדין הצהירה התנהל רומן ארוך בהסכמה. בתגובה לכך טענה כרייף כי היה מצופה ממנו להצהיר על כך.
"אנשים צריכים להבין שאת יצר המציצנות שלהם הם צריכים לספק במקום אחר" אמרה כרייף. "ככל שאבי חימי התנהג ככל אדם באופן מוסרי או לא, זה עניין שלו, אבל התנהגות אנושית כזו או אחרת המקובלת עליו או על אותה אחת, אם זה היה בהסכמה זה אמור להישאר בדלת אמותיהם".
עוד ב-
לסיום אמרה: "לבי על בני משפחתו של חימי, לבי גם עליו. אם זה עניין אינטימי בין שניהם זה לא צריך לצאת החוצה, אם זה לא נעשה בהסכמה, זה צריך להתברר. אין שום קשר לסיפור שלי באופן מהותי מסיבה פשוטה. כשהחל הקשר ביני לנוה הוא לא היה ראש הלשכה, ומעולם לא ביקשתי ממנו להמליץ עליי לשיפוט. צר לי עליו, כואבת את כאבו, מאחלת לו שיצליח להוכיח את חפותו ולאותה מתלוננת שהאמת שלה תצא לאור. אם מדובר בחיסול שאין בו שמץ של אמת, זה חמור באותה מידה".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



