בארץ
אסון במסיבה של שחקן מוכר: אורח נפל מהגג ומצבו אנוש
גבר בן 30 נפל מגג בניין בן 4 קומות ברחוב בוגרשוב בתל אביב, בעודו מבלה במסיבה של שחקן מוכר, ונאבק על חייו. המשטרה חוקרת חשד לשימוש בסמים. עדי ראייה: "השחקן היה בהלם"
טרגדיה באמצע המסיבה: גבר כבן 30 נפל שלשום (שלישי) בלילה מגג בניין בן ארבע קומות ברחוב בוגרשוב בתל- אביב, ומצבו אנוש.
חובש רפואת חירום במד"א שי בכר סיפר: "הגבר שכב על המדרכה ברחוב כשהוא מחוסר הכרה וסובל מחבלת ראש קשה. סיפרו לנו שהוא היה על גג הבניין ונפל. הענקנו לו טיפול רפואי מציל חיים שכלל קיבועים, מתן תרופות והנשמה ופינינו אותו לבית החולים במצב קשה ולא יציב".
ממד"א נמסר כי בשעה 23:01 התקבל דיווח במוקד 101 על צעיר שנפל מגג בניין מגורים בן 4 קומות ברחוב בוגרשוב בתל אביב. חובשים ופראמדיקים של מד"א מעניקים טיפול רפואי ומפנים לבי"ח איכילוב גבר כבן 30 במצב קשה ולא יציב עם חבלת ראש כשהוא מורדם ומונשם".
Ynet פרסם כי מארח המסיבה ממנה נפל הגבר הוא שחקן מוכר. המשטרה פתחה בחקירה, ונבדק גם כיוון של שימוש באלכוהול ובסמים. אחד השכנים סיפר כי חוגגי המסיבה לא הבחינו בתחילה כי הגבר נפל מהגג, ורק עוברת אורח שראתה אותו שרוע הזמינה אמבולנס.
במהלך מסיבה במרכז ת"א: גבר נפל מגג בניין, מצבו אנוש pic.twitter.com/Wjr3SR1iIb
— ynet עדכוני (@ynetalerts) April 12, 2023
עוד ב-
שכן נוסף אמר ל-ynet כי "השחקן שאירח את המסיבה היה בהלם. הפנים שלו היו לבנות אחרי שהוא הבין מה קרה, הוא היה בשוק".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(2):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.מעניין שלא נחקרת אפשרות של רצח. (ל"ת)ישראלי 04/2023/26הגב לתגובה זו0 0סגור
-
1.אהמקש 04/2023/25הגב לתגובה זו1 3מה הפלא כל הסמולנים משתמשים בסמים עם אנשים שמאלנים ומשום עמים טוב שלא קפץ מקומה 50 שמאלנים מגעיליםסגור



