תקשורת ומדיה

מגיש ערוץ 13 מתחרט: "אני חוזר בי מכל מה שאמרתי"

עומר ירדני הביע את עמדתו בנוגע לסופה 'קורל', שעוררה הד תקשורתי רחב ברשתות. בסרטון שפרסם, אמר מגיש הטלוויזיה: "קר ממש ואין אף חזאי מאחורה שמצמיד לי אקדח לרכה כדי שאגיד את זה"

מערכת ice |  4
עומר ירדני, חדשות 13 (צילום צילום מסך רשת 13)
עומר ירדני, מגיש תוכנית הבוקר בערוץ 13, מרבה להיות פעיל ברשתות החברתיות. לאחר שהודיע לעוקביו על המשך קידום הפודקאסט המשותף עם הקולגה רותם ישראל, מגיש הטלוויזיה עולה שוב לכותרות והפעם בעקבות סרטון משעשע שהוא פרסם ברשת החברתית. 
על רקע הסופה 'קורל', שזכתה להד תקשורתי רחב וללא מעט תגובות של מפורסמים, מיהר מגיש ערוץ 13 להביע את עמדתו בנושא. "אני חוזר בי מכל מה שאמרתי. תאמינו לחזאים, קר נורא בחוץ. קר ממש ואין אף חזאי מאחורה שמצמיד לי אקדח לרכה כדי שאני אגיד את זה", כך ציין עומר ירדני בפני עוקביו ברשת החברתית אינסטגרם. 
 

כאמור, מגיש הטלוויזיה מקפיד לשתף את עוקביו ברשת החברתית בחייו האישיים. לאחרונה, שיתף עומר ירדני ברגע המרגש בו פגש לראשונה את עמית, בתה התינוקת של רותם ישראל. מגישת ערוץ 13, אשר בימים אלו נמצאת בחופשת לידה, דאגה אף היא להודיע לעוקביה כי השניים ממשיכים לקדם את הפודקאסט המשותף. 
בשיח שהשניים קיימו בנוגע לתופעת ההנקה במרחב הציבורי, ביקשה מגישת הטלוויזיה לנרמל את הסיטואציה שלא מתקבלת באופן גורף בחברה הישראלית.  "הקטע הזה של להניק בחוץ, יש בנות שזה ממש בעייתי בשבילן, אתה יודע זה לא נעים", ציינה ישראל. עוד הוסיפה מגיש הטלוויזיה: "רק בגלל שמכירים אותי, אני מכסה את עצמי. אם לא היו מכירים אותי, הייתי שולפת את הציצי שלי בדיוק לשבריר שנייה ומחברת אותה".
 
תגובות לכתבה(4):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 4.
    הנקה בציבור
    רחל 04/2025/30
    הגב לתגובה זו
    1 0
    ממש אין בעיה להניק בציבור, אבל גם אין בעיה לכסות בחיתול בד את התינוק יונק! למה לחשוף אנשים זרים לאברי גוף מוצנעים שבאופן רגיל לא היית חושפת אותם בפומבי? הנקה היא לא סיבה מספקת לעשות זאת... אפשר להניק ולהצניע באותו הזמן, ובא לכולם גואל!!!!
    סגור
  • 3.
    לאו נעם? כבר זמן רב לא נראה על המסכים
    צור 03/2025/18
    הגב לתגובה זו
    0 0
    האם עזב את הערוץ? את הארץ? חבל, המדורות בהגשתו היו מבדרות ואינפנטיליות
    סגור
  • 2.
    עברית שפה קשה
    נגה 02/2025/27
    הגב לתגובה זו
    1 0
    אף אחד לא עושה הגהה לכתבות?
    סגור
  • 1.
    לרקה לא לרכה טמבלים (ל"ת)
    אריק 02/2025/25
    הגב לתגובה זו
    1 0
    סגור