תקשורת ומדיה
דני קושמרו משתף בכאב: ''הלב נקרע''
מגישת חדשות 12 העלה סטורי כואב בו כתב: ''7 חיילים נפלו בעזה''. הוא ציין את השמות של כל הנופלים והוסיף: ''מלחמת 628 הימים והספירה נמשכת. 878 חללים במלחמה. 50 חטופים ולפחות 20 חיים. הלב נקרע''
ממש רגע אחרי הפסקת האש עם איראן, המלחמה בעזה לא עוצרת וכל יום שצה"ל נשאר ברצועה עולה לנו בקרבנות נוספים. אמש (רביעי) הותר לפרסום על אסון כבד מאוד ברצועה, במסגרתו 7 לוחמים של הנדסה קרבית נפלו בקרבות בעזה, ובאירוע אחר נפצע קשה לוחם נוסף של הנדסה קרבית. גם מגיש חדשות 12 דני קושמרו כאב את הבשורה הזו.
קושמרו העלה סטורי בו כתב: ''7 חיילים נפלו בעזה''. הוא ציין את השמות של כל הנופלים והוסיף: ''מלחמת 628 הימים והספירה נמשכת. 878 חללים במלחמה. 50 חטופים ולפחות 20 חיים. הלב נקרע''.
כזכור פרטי התקרית נחשפו ולפיהם צוות הקרב החטיבתי של 188 פעל במחנה ח'אן יונס, פעילות שבה הלוחמים סורקים יעדי טרור, משמידים פירים וחושפים את בשטח באמצעות כלי הנדסה . אתמול בשעה 17:30, נגמ"ש פומה של גדוד 605, נפגע ממטען שמחבל הצמיד לכלי.
עוד ב-
בעקבות הפיצוץ העז, הפומה עלתה באש. לוחמים שהיו בסמוך והוזנקו למקום, ניסו לכבות את האש, אבל לא הצליחו. לאחר דקות ארוכות, הגיע למקום D9 ששפך חול על הנגמ"ש כדי לכבות את הלהבות בהתאם לתרגולת הצה"לית. נגמ"ש הפומה נגרר לגדר הגבול, וצוותי הרפואה נאלצו לקבוע את מותם של 7 הלוחמים
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



