תקשורת ומדיה

10 מיליון ש"ח הושקעו: כך נראה מתחם האירועים החדש בתל אביב

במתחם אירועים יוקרתי וחדשני שהושק בלב נמל תל אביב, מושקע דגש לא רק בעיצוב אלא גם בחוויה קולינרית מסוג אחר. עם שף בכיר, מטבח פתוח והשקעה מסחררת של עשרה מיליון שקלים
מערכת ice | 
מתחם יורדי הסירה (צילום מאגר תמונות יורדי הסירה)
לאחר גלגולים היסטוריים מרתקים, האנגר אייקוני בכניסה לנמל תל אביב נולד מחדש תחת השם "מתחם יורדי הסירה", כשהוא מציע חוויית אירועים פורצת דרך. המקום, שבעבר שימש כטרמינל הראשון של הנמל העברי בשנות ה-30, עבר מתיחת פנים מסיבית בהיקף השקעה של כ-10 מיליון ש"ח, שבאה לידי ביטוי לא רק בעיצוב העכשווי אלא גם במהות הקולינרית המובילה שלו.
מאחורי המיזם עומדים נעמי אביב וישי זלצר, שהחליטו לקחת את המבנה ההיסטורי ולהפוך אותו לאחד ממרכזי האירועים המבוקשים בעיר. הם שמרו על האלמנטים הארכיטקטוניים המקוריים – קשתות בטון, תקרות גבוהות, קירות בריקים בצבעי ים ופתחים רחבים שמחדירים את אור הים התיכון – אך שילבו בהם עיצוב מודרני עשיר ודינמי.
בלב כל זה נמצא המטבח הפתוח, שהופך לחלק בלתי נפרד מהאירוע עצמו. על הצד הקולינרי מנצח השף יאיר שטליס, בעל ניסיון של יותר מ-14 שנים באירוח ראשי מדינות, סלבריטאים ואנשי האלפיון העליון. לדבריו, הקונספט החדש מציע "פסטיבל אוכל" – מגוון מנות שף צבעוניות, מגוונות וחיות שמוגשות לאורך כל האירוע, במקום המודל המסורתי של ארוחה מובנית.
האורחים אינם רק צרכני אוכל אלא הופכים לחלק מההתרחשות: הם עדים להכנת המנות בזמן אמת, זוכים לאינטראקציה אישית עם השף וצוותו, ומרגישים כאילו הם לוקחים חלק ביצירת החוויה עצמה.
יורדי הסירה מציע לא רק מקום מעוצב ומרשים על קו המים, אלא חוויה מלאה שמשלבת בין אוכל, עיצוב ואווירה. מדובר בזירה חדשה לאירועים שמבקשים להיות הרבה יותר ממסיבה – אירועים שבהם כל פרט נושא משמעות, מהצלחת ועד לאבן בקיר.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה