תקשורת ומדיה

כתבת חדשות 12 זועמת: "ההסתה מחסלת אותנו מבפנים"

כתבת הרווחה של חדשות 12 מיכל פעילן הגיבה על הדרמה המתחוללת סביב היעדרותה של תומר-ירושלמי וזעמה: "הסתה נגד עיתונאים, הסתה נגד שופטים, נגד אזרחים פרטיים, נגד משפחות חטופים, נגד פרקליטה צבאית, לא צריך אויבים מבחוץ"
דסק תקשורת |  8
מיכל פעילן (צילום ויקיפדיה/ שרון גבאי)
כתבת הרווחה של חדשות 12 מיכל פעילן הגיבה על הדרמה המתחוללת סביב היעדרותה של הפצ"רית יפעת תומר-ירושלמי שנעלמה וחיפושים מתבצעים אחריה בשעות האחרונות סביב חוף הצוק בצפון תל אביב. במאמצי החיפוש משתתף גם מסוק משטרתי, גם הרמטכ"ל אייל זמיר הנחה את אגף המבצעים להפעיל את כל האמצעים העומדים לרשות צה״ל בכדי לנסות לאתרה בהקדם המידי.
פעילן זעמה על היחס לתומר-ירושלמי בימים האחרונים, מאז התפטרותה ביום שישי האחרון: "מי היה מאמין שיש להסתה מופרעת מחיר קשה כל כך? כנראה שכל אדם שהיה לומד לקח ממחיר ההסתה הנוראי שהיה כאן לפני 30 שנה בדיוק ומאז הפכה לדרך חיים. הסתה נגד עיתונאים, נגד שופטים, נגד אזרחים פרטיים, נגד משפחות חטופים, נגד יועצת משפטית לממשלה ונגד פרקליטה צבאית. לא צריך אויבים מבחוץ, מחסלים אותנו מבפנים".
כזכור, ביום שישי האחרון הודיעה הפרקליטה הצבאית הראשית על התפטרותה זאת בעקבות המכתב ששיגרה לרמטכ"ל בקשר להדלפת הסרטון משדה תימן. היא מפרטת כי זה היה "בניסיון להדוף את התעמולה השקרית נגד גורמי אכיפת החוק בצבא. אני נושאת באחריות מלאה לכל חומר שיצא לתקשורת מתוך שורות היחידה. מאחריות זו נובעת גם החלטתי לסיים את תפקידי כפרקליטה הצבאית הראשית".
תגובות לכתבה(8):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 7.
    רעילן
    שלומיק 11/2025/03
    הגב לתגובה זו
    1 0
    כשתפסיקי את וחבריך שתפסו את המיקרופון של העם להרעיל הכל ידעך מאליו
    סגור
  • 6.
    הסתה
    יפתח כהן 11/2025/03
    הגב לתגובה זו
    0 0
    מה קרה ? התעוררת ?! אתם חבורת עיתונאים מושחתים מתפרנסים מהסתה נגד ראש ממשלת ישראל, אני לא מבין איך הוא מחזיק מעמד במשך שנים של רדיפה מתמשכת, ותפירת תיקים של מערכת מושחתת, ועכשיו התעוררת ?! אולי היא חברה שלך, אבל היא גם נזק למדינת ישראל.
    סגור
  • הרעילן ניראת בדיכאון. טפלו בדבר הזה (ל"ת)
    איתי 11/2025/03
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 5.
    הרוע, השנאה וההסתה שיוצאת ממנה, חולנית בטירוף. (ל"ת)
    ברסלר 11/2025/03
    הגב לתגובה זו
    1 0
    סגור
  • 4.
    פעילן, האשה המסיתה ביותר בישראל...צבועה ודו פרצופית. (ל"ת)
    איזו בושה של אשה 11/2025/03
    הגב לתגובה זו
    1 0
    סגור
  • 3.
    לא, כי להסית נגד חיילים זה בסדר... טלו קורה
    רן 11/2025/02
    הגב לתגובה זו
    0 0
    אכן הסתה לא ראויה. הפצרית פשעה וצריכה להיענש בכל חומרת הדין. אבל מדוע רק כשההסתה היא נגד המע' זה לא בסדר, וכהמע' מסיתה נגד חיילים, מבשלת סרטונים והכל כדי לשמור על כבודה זה כן בסדר???
    סגור
  • 2.
    התייפייפות הנפש
    א. 11/2025/02
    הגב לתגובה זו
    1 0
    מי היה מאמין מה עשיתם בזדון לחיילי צהל! תפסיקו להתייפייף. תודו ו על חטאכם ובקשו סליחה ומחילה. תתביישו.
    סגור
  • 1.
    יש לי המלצה לפעילן. סיתמי את פיך הרעיל (ל"ת)
    לושי 11/2025/02
    הגב לתגובה זו
    2 0
    סגור