תקשורת ומדיה

ינון מגל בחגיגה מוזרה: "עשור לפרשה – אני צריך לברך הגומל"

בתוכנית הרדיו ב-103FM עם בן כספית, החליט ינון מגל לציין אירוע קצת מוזר: עשור לחשדות שהטריד מינית, מה שגרם לו לפרוש מהכנסת
דסק תקשורת |  2
ינון מגל (צילום יוטיוב/ ינון מגל הערוץ הרשמי)
לא רבים זוכרים, אבל כוכב ערוץ 14 ומגיש הפטריוטים, ינון מגל, היה לפני עשור חבר הכנסת ה-20, מקום שישי ברשימת "הבית היהודי", תחת היו"ר דאז נפתלי בנט - עד שנאלץ להתפטר עקב חשד להטרדות מיניות.
ב-24 בנובמבר 2015, שישה חודשים לאחר תחילת כהונתו בכנסת, חשפה העיתונאית רחלי רוטנר, שעבדה עם מגל במערכת "וואלה", כי מגל ניסה להתחיל עימה וסיפר על משיכתו המינית כלפיה, למרות היותה אישה נשואה. לאחר שתלונות מצד מספר נשים נוספות פורסמו באמצעי התקשורת, המשטרה החלה בבדיקת הטענות כלפיו, בחשד להטרדות מיניות ולמעשים מגונים. מגל הודיע פומבית כי הוא בטוח שאין במעשיו היבט פלילי, אולם מאחר שיש שנפגעו מהתנהלותו בעבר, החליט לפרוש מהכנסת. בפברואר 2016 סגרה פרקליטות מחוז ת"א את התיק נגדו.
היום, בדיוק עשור להתפוצצות הפרשה, החליט ינון מגל משום להזכיר אותה לציבור כשהחליט "לחגוג" את התאריך בשידור חי בתוכנית הבוקר שלו ברדיו 103FM לצד בן כספית.
 

"היום בדיוק 10 שנים לפרשת ינון מגל", אמר בשידור לכספית, "בוא נחגוג. זה בדיוק היה לפני הבלאק פריידיי, עכשיו אני זוכר", הוסיף וביקש משקה וויסקי כי " זה חג לאומי". אחרי שהרים כוסית, הוסיף מגל: "האמת שאני צריך לברך הגומל".
בן כספית הגיב: "זה גרם לנו לזכות בך, אבל זה סוג של קטסטרופה שקרתה לי".
 
תגובות לכתבה(2):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 2.
    ואני רק שאלה. איתה אתה ואיפה המטורללת רחלי רוטנר? (ל"ת)
    אור 11/2025/24
    הגב לתגובה זו
    1 0
    סגור
  • 1.
    ארגון טרור
    משיח 11/2025/24
    הגב לתגובה זו
    0 0
    אכן אתה צריך לברך הגומל הפמיניזם הרדיקלי האלים והמסוכן הוא ארגון טרור פנים חברתי שמסכל עד חורבן זכרים יהודים כדי להחריב את החברה היהודית על אדמת ארץ ישראל. מעל 300 זכרים יהודים מתאבדים בשל התמנון רב הזרועות הזה. אין הבדל בין הטרוןר הפמיניסטי רדיקלי שפוגע בזכרים יהודים לבין ארגוני הטרור חמאס וחיזבאללה.
    סגור