תקשורת ומדיה
בן כספית וינון מגל בעימות: "הנוכל וגנב הדעת הגדול בהיסטוריה"
בן כספית וינון מגל התעמתו בנוגע להצעת הממשלה להקים ועדת חקירה פריטטית פוליטית: "הכתם שיש לנתניהו על הראש בארץ נהדרת לא יימחק לעולם, אין אקונומיקה בעולם שתמחק את הכתם שלו"
כמדי יום, בן כספית וינון מגל הגישו גם הבוקר (שני) את תכניתם המשותפת ברדיו 103FM, וכהרגלם התעמתו, הפעם בנוגע להצעת הממשלה להקים ועדת חקירה פריטטית פוליטית במקום ועדת חקירה ממלכתית.
ינון מגל קרא להקמת ועדת פריטטית ואמר לכספית: "תגידו תודה שמציעים לכם חמישים חמישים. רדו מהאולימפוס. אין תחום אחד שאתם לא נחשפים, אלימות, הטרדות מיניות, דמוקרטיה. תרגיעו, נותנים לכם הצעה לוועדה פריטטית, תגידו תודה וזהו. אנחנו נבדוק מה קרה עם ההתנתקות, נבדוק מה קרה עם אוסלו, למה שרתם שיר לשלום. תגידו תודה".
מגל הוסיף ועקץ: "אף אחד גם לא גנב לכם את המדינה. אז זה נכון, תפסתם עמדות שולטות של חבר מביא חבר, בתקשורת, באקדמיה, ביחידות הצבאיות של צה"ל, זה משתנה. בן כספית הולך וינון מגל בא. זו המציאות. אנחנו רואים מה קרה לכל המטורללים שלכם הבנו. ככל שזקני הארץ מזדקנים, דעתם משתבשת עליהם".
עוד הוסיף: "הבעיה היא שלא התאפסתם אחרי ה-7 באוקטובר. אל תדבר איתי על נתניהו לפני ה-7 באוקטובר, תדבר איתי עליכם אחרי ה-7 באוקטובר. אתם נותנים ציונים מהאולפנים. אם היינו מקשיבים לכם, היינו מפסידים".
כספית לא נותר חייב והשיב תוך שהוא תוקף את ראש הממשלה בנימין נתניהו: "אם הייתם מקשיבים לנו חמאס לא היה בעזה מ-2009. הקשבתם לנוכל ולגנב הדעת הגדול ביותר בהיסטוריה היהודית. אני חשבתי שצריך להרוג את דף, סינוואר ומרוואן עיסא לפני הטבח. תניהו הוגדר כשומר ביטחון ישראל והוא הפקיר את ביטחון ישראל. לא יהיה אפשר להימלט מאחריות לאסון הגדול ביותר לעם היהודי מאז השואה".
עוד ב-
עוד הוסיף כספית ועקץ מצדו: "השיר לשלום זה מזוודות הכסף. נתניהו הוא האיש אחראי ל-2,000 נרצחים. הכתם שיש לו על הראש בארץ נהדרת לא יימחק לעולם כי ככל שהוא יימלט ממנו ככה הוא ירדוף אותו. אין אקונומיקה בעולם שתמחק את הכתם שלו".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(4):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
4.מגל לא סופר את בן כספית. עושה ממנו סמרטוט. נצדק. (ל"ת)ניר 11/2025/24הגב לתגובה זו0 1סגור
-
3.אם יום אחד כספית היה דובר אמת ולא רק מטנף...רק יום אחד (ל"ת)החלום 11/2025/24הגב לתגובה זו0 1סגור
-
2.השטינקר ממשיך לברבר? (ל"ת)רותם 11/2025/24הגב לתגובה זו0 1סגור
-
1.כספית חייב להחליף את הכדורים!!! כמה רעל. קינאה וישנאה.ארנון. 11/2025/24הגב לתגובה זו0 1איש עלוב ואומלל.סגור



