תקשורת ומדיה
כוכבת "הישרדות" נפרדה מאיש העסקים האוסטרלי וחזרה ארצה
אחרי כשנתיים של זוגיות חוצת יבשות ומגורים באוסטרליה, כוכבת "הישרדות" והדוגמנית אלה איילון שבה לישראל כרווקה לאחר שסיימה את הזוגיות עם איש העסקים האוסטרלי ג'יימס בארט
דרמה בחייה האישיים של אלה איילון: הדוגמנית הבינלאומית וכוכבת "הישרדות" (26) סיימה את מערכת היחסים שלה עם איש העסקים האוסטרלי ג'יימס בארט (36) ושבה לישראל. הפרידה מגיעה לאחר כשנתיים של זוגיות פוטוגנית, שבמהלכה העתיקה איילון את חייה ליבשת רחוקה.
סיפור האהבה של השניים החל בלוס אנג'לס, שם הכירו לפני כשנתיים, זמן קצר לאחר פרידתה של איילון מבן זוגה הקודם, תום ברכה. למרות פער הגילים של עשר שנים ביניהם, הקשר התהדק במהירות ואיילון חילקה את זמנה על קו ישראל-אוסטרליה-ארה"ב, עד שעברה להתגורר עם בארט באוסטרליה.
מקורבים מספרים כי לאחרונה החליטו השניים לפרק את החבילה וללכת לדרכים נפרדות. עם קבלת ההחלטה, ארזה איילון את חפציה ונחתה בישראל. איילון, שמתחזקת קריירה ענפה כדוגמנית, צפויה כעת להמשיך את פעילותה מהארץ.
עוד ב-
כזכור, לפני הזוגיות עם בארט, ניהלה איילון מערכת יחסים של כשנה וחצי עם תום ברכה שהסתיימה במאי 2024. כעת לאחר הדיווחים על סיום הקשר עם האוסטרלי, היא שוב בשוק הרווקות המקומי.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



