תקשורת ומדיה
מוריה אסרף ואייל ברקוביץ': "יש דברים שלא צריך להגיד לנו"
המגישים, מוריה אסרף ואייל ברקוביץ' חושפים את הרגעים שמאחורי הקלעים של שידור התכנית המשותפת | צפו
מגישי רשת 13, מוריה אסרף ואייל ברקוביץ' כבר סוגרים שנה יחד בתכניתם המשותפת "מוריה וברקו". בחשבון האינסטגרם של הצלע הנשית, היא חשפה רגע מאחורי הקלעים בין השתיים.
"יש דברים שלא צריך להגיד לנו", כתבה והעלתה תמונה של ברקו יחד עם המשפט "נא להתנהג בהתאם" שמזוהה עם תכנית הדגל של הערוץ, "האח הגדול".

צילום מסך מתוך חשבון האינסטגרם של מוריה אסרף, moriah.asraf@
רק לאחרונה, שמה של אסרף עלה לכותרות. הבעלים החדש של רשת 13, אסף רפפורט, העומד בראש קבוצת המשקיעים שרכשה את הערוץ, הגיע להחלטה לגבי עתידה של העיתונאית מוריה אסרף, ששמה נרשם כאחת המועמדות לפיטורים מהערוץ בתקופת הבעלים החדש.
השבוע דווח על ידי העיתונאי רן בוקר כי אסף רפפורט - שעל פי הידוע אינו אמור להתערב בתכני הערוץ - שוחח עם אסרף, ואמר לה בצורה חד משמעית כי היא חלק חשוב ורצוי מאוד בערוץ. המשמעות: הדיווחים על פיטוריה של העיתונאית אינם על הפרק.
עוד ב-
כזכור, עם כניסתו של רפפורט כבעל השליטה, נשמעו קולות ברשתות החברתיות הקוראים לפיטוריה של מוריה אסרף - המזוהה עם הימין - אל מול עמדת רוב עיתונאי חדשות 13, כמו גם זיהויו הבולט של רפפורט בצד השמאלי של המפה, ובעיקר סביב איומיו להוצאת הכספים בזמן הרפורמה המשפטית.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.חחחח מוריה ימנית כמו שדרעקר ימניאילן האקדמאי 04/2026/11הגב לתגובה זו0 0ניסתה לגנוב מסמכים שיפלילו את ביביסגור



