תקשורת ומדיה
בגיל 28: כתב הברנז'ה המבוקש במגזר החרדי התארס לבת זוגו
מי שמחזיק בבעלותם של העמודים הכי נצפים במגזר ברחבי הרשת, זכה להכריז היום על אירוסיו לחני פחימה. בטקס מרגש מול חומות הכותל המערבי זכו השניים להכריז על הצעד הבא של חייהם
איש התקשורת איציק אוחנה, בן 28, כתב הברז'ה של כיכר השבת ומבעלי עמוד הבידור "הרבנית", המוביל במגזר הדתי והחרדי, התארס היום (ראשון) לחני פחימה מפתח תקווה, בת ה-27.
טקס האירוסין המרגש נערך במרפסת המשקיפה על הכותל המערבי, שם חגגו השניים את אירוסיהם לצד חברים ומכרים, בהם אושיות תקשורת וחברים לעבודה.
מערכת 'כיכר השבת' שלחה את ברכתה: "מאחלים לאיציק היקר שיזכה יחד עם כלתו להקים בית נאמן בישראל, בניין עדי עד, ויזכה לחיים מאושרים ושמחים בכל המובנים".
את דרכו בעולם התקשורת החל אוחנה לאחר שסיים את לימודיו בישיבה, כשהצטרף ככתב ל-"קווי נייעס", ובהמשך שידר חדשות ב-"חדשות הסקופים". לאחר ארבע שנים ככתב ועורך באתר "בחדרי חרדים", עבר בשנת 2019 ל'כיכר השבת', שם הוא עורך עד היום את מדור הבידור והרכילות "זופניק בכיכר", שהפך למדור הפופולרי ביותר במגזר החרדי וקובע סדר יום. במקביל, הוא משמש כפרשן לענייני דת וחרדים בתקשורת הכללית, עם דגש על תחום הידוענים.
עוד ב-
בשנת 2020 הוא ייסד, יחד עם יוני קדם ושוקי סלומון, את עמוד הבידור "הרבנית של האינסטגרם", שסוקר את חדשות הבידור במגזר הדתי והחרדי ואת התקרבותם של ידוענים לדת וליהדות.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



