תקשורת ומדיה

בגיל 64: גיא מרוז בחשיפה כנה - "הראשונה שלי"

איש התקשורת משתף בטקס קביעת המזוזה הראשון בביתו. מרוז הסביר למה מעולם לא התקין אחת
גיא מרוז (צילום מסך ערוץ 14)
היום (שני), איש התקשורת גיא מרוז (64) שיתף ברשת החברתית X תיעוד מטקס קביעת המזוזה בביתו, ופירט: "המזוזה הראשונה שלי".
במקום להצטייד בכיפה, כפי שביקש מבצע הטקס, מרוז ציין כי אין לו כיפה בבית, והוא שם קסדה לראשו במקום. לאחר מכן, נשאל על ידי אחר למה זו למעשה המזוזה הראשונה שלו.
מרוז הגיב בכנות: "מזוזה ראשונה. אף פעם לא הורדתי, אבל אף פעם לא הייתה לי. אף פעם לא הייתי בדירה חדשה, אף פעם לא שמתי. אם היה היה, אבל אף פעם לא שמתי".
"ברכה בבית הזה עכשיו", סיכם מבצע הטקס. מרוז השיב בהלצה: "אם יתחילו לי צרות בגלל הדבר הזה אני בא אלייך הביתה".
 
חשבון ה-X של merozguy@

כזכור, לאחרונה העיתונאי שיתף בגילוי לב על חילוקי הדעות הקשים שנוצרו בביתו עם אשתו אורלי וילנאי, ומסביר מדוע הם כבר לא מסכימים על הכל מאז שהחל להופיע בתוכנית הטלוויזיה "הפטריוטים".
"זה לא הדעות הפוליטיות שלי. בזה אני לא אשתנה, שתי מדינות וכל מה שאתה רוצה. ההסתכלות שלי על התקשורת... תמיד ידעתי שיש בעיה אבל עכשיו אני מבין את גודל הבעיה. פספסתי את זה בשנים האחרונות", שיתף מרוז.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה