תקשורת ומדיה

רוני מאנה חושף את שרה נתניהו: "אני יודע בוודאות"

לאחר שדווח כי גדי איזנקוט אינו מאובטח על ידי היחידה לאבטחת אישים של השב"כ ומפלגתו היא זו שדואגת לו לאבטחה אישית. מקורב לשעבר למשפחת נתניהו חושף את מה שלטענתו עומד מאחורי ההחלטה: "אני אסביר לכם בפשטות" | כל הפרטים
רוני מאנה, שרה נתניהו (צילום מסך קשת 12, עמוס בן גרשון, לעמ)
בעקבות דיווח שלפיו הרמטכ"ל לשעבר ושר הקבינט לשעבר גדי איזנקוט אינו מקבל אבטחה מהיחידה לאבטחת אישים בשב"כ (יחידה 730), ומפלגתו נאלצת לממן עבורו מאבטחים פרטיים. הידיעה עוררה גל פוסטים זועמים ותגובות חריפות נגד דרג ההחלטות.
בין המגיבים הבולטים היה אורן הלמן, מקים מיזם "סיכוי שווה", שפרסם ציוץ נוקב: "שמישהו יסביר מייד למה גדי איזנקוט לא מאובטח על ידי היחידה לאבטחת אישים בשב"כ? למה ביבי וזיני החליטו לא לאבטח את המועמד לראשות הממשלה? הכל אצלם אישי. שניהם לא ראויים. לא ראויים לעם שלנו!".
הציוץ של הלמן, לצד שיתוף הכתבה, הלהיט את הרוחות והביא לתגובה יוצאת דופן מצד איש עסקים שהיה בעברו מקורב מאוד למשפחת נתניהו - וכיום נמנה עם מבקריה החריפים ביותר. בדבריו, סיפק הסבר מאחורי הקלעים למה שלטענתו מניע את התנהלות ראש הממשלה בנושא.
"אני אסביר לכם בפשטות," כתב איש העסקים. "אם יצמידו לו אבטחה מ-730 זה סמל שלטון, זה נותן לו השראה (כנראה הילה) של איש חשוב. אבטחה זה למישהו שהוא סמל שלטון, ואת זה נתניהו לא רוצה להראות לציבור - לכן הורידו לשאר המועמדים את האבטחה".
בהמשך דבריו תקף בחריפות את דפוס המנהיגות של ראש הממשלה לאורך השנים: "האם פעם בכל שנות כהונתו של נתניהו היה לו ממלא מקום? אף פעם. זה חלק מהנוכלות של המשפחה הזו, את זה אני יודע בוודאות ממקורבים למשפחה שרה נתניהו שולטת גם על זה".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה