תקשורת ומדיה

אדווה דדון תתחתן מחר: זה המסר שקיבלה מחמותה לשעבר

רגעים לפני שהיא עומדת מתחת לחופה עם ידין גלמן, העיתונאית אדוה דדון זכתה לברכה מרגשת ויוצאת דופן דווקא מאמו של העיתונאי גלעד שלמור, אירנה שלמור, חמותה לשעבר: "המשפחה ממשיכה להתקיים, היא רק משנה פורמט" | כל הפרטים

אדוה דדון וידין גלמן (צילום אייל בן יעיש, פייסבוק/ Yadin Gellman, דור פזואלו)
התרגשות רבה נרשמת ברשת שעות ספורות לפני חתונתם של עיתונאית "חדשות 12" אדוה דדון ובחיר ליבה, השחקן ידין גלמן, שיינשאו מחר בצפון הארץ. אירנה שלמור, אשת יחסי הציבור ואמו של העיתונאי גלעד שלמור - גרושה של דדון - פרסמה פוסט אישי, מרגש וחשוף במיוחד, ששפך אור על מערכת היחסים החמה והמיוחדת שנשמרה בין השתיים גם לאחר הגירושים.
שלמור החזירה את הגלגלים אחורה ואיחלה לכלתה לשעבר שפע של ברכות לקראת הפרק החדש בחייה: "לפני כשמונה שנים עמדתי לצידך מתחת לחופה כשנישאת לגבר מדהים וכובש. ביחד הקמתם משפחה קטנה עם ילדה מהממת הנושאת את כל מה שטוב בשניכם. המשפחה הזאת ממשיכה ותמשיך להתקיים, היא רק משנה פורמט".
בהמשך הוסיפה שלמור בהומור ובקריצה אישית: "מחרתיים תעמוד לצידך, מתחת לחופה, חמות אחרת. מקווה בשבילך שתהיה עוד יותר מוצלחת ממני (בינינו, זה לא הכי קל)".
אשת היח"צ המשיכה באיחולים מרגשים ומותאמים אישית לבני הזוג, המתייחסים גם לקריירות של השניים ולפציעתו הקשה של גלמן במלחמה: "אדווש, אני מאחלת לך ולידין אהבה גדולה שתאיר את הלילה ותזרח גם ביום, הצלחות חובקות עולם, שתתפסי מלא נוכלים והוא תפקידים, שיהיו לכם מלא ילדים עם עיניים ירוקות (אפשר גם חומות). שתזרמו יחדיו בקלילות ורכות בלי פציעות ובלי מלחמות, שתהיי תמיד, אבל תמיד צודקת ושיהיה שקט על פני תהום. מזל טוב! אוהבת אותך, אקס חמות".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה