תקשורת ומדיה

רני רהב באבל כבד: "האהובה הלכה לעולמה, האמינה בי"

איש התקשורת שיתף הבוקר הודעה קשה על פטירתה של הגננת האהובה שלו, צילה פלס ז"ל, וחשף את הזיכרון המיוחד שנשא ממנה לאורך כל השנים

רני רהב (צילום Yonatan Sindel/Flash90)
איש יחסי הציבורהמפורסם בישראל, רני רהב, העלה הבוקר (ראשון) ציוץ עצוב לחשבון הטוויטר שלו, בו הוא נפרד ממי שהייתה הגננת שלו, צילה פלס ז"ל, שהלכה לעולמה.
בציוץ שהעלה רהב הוא כתב: "הגננת האהובה צילה פלס הלכה לעולמה. היתה פורצת דרך בתחומה. היתה הגננת שהאמינה בי וטענה שאהיה עורך דין. כיום אני דובר, ובימינו זה כמעט כמו עורך דין, אבל תמיד זכרתי אותה לטוב. היתה מקסימה. תנחומים למשפחה היקרה".
 
במודעת האבל ששיף רני רהב נמסרו פרטי ההלוויה: "בצער רב וביגון קודר אנו מודיעים על פטירתה של אמי, חמותי וסבתו היקרה, צילה פלס ז"ל. ההלוויה תתקיים היום, ראשון, ה-3.8, בשעה 14:00, בבית העלמים סגולה שבפתח תקווה. יושבים שבעה בבית המנוח ברחוב דגל ראובן 27 פתח תקווה. המשפחה האבלה".
 
תגובות לכתבה(2):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 2.
    ידיעה שצריכה לפתוח מהדורות
    חממי 08/2026/09
    הגב לתגובה זו
    0 0
    רנילה בנחמת ערוץ 13 תנוחם
    סגור
  • 1.
    רהב
    נפתלי 08/2026/09
    הגב לתגובה זו
    1 0
    רק דיבורים.מתיי תרמתה לחרדים?
    סגור