תקשורת ומדיה

למרות המשבר - ערוץ 10 הגיש בקשה לרישיון: "אם לא יקרה נס, נסיים שידורינו"

אם הערוץ לא היה מגיש את הבקשה לרשות ה-2 עד חצות, הוא לא יכול היה להמשיך לפעול. ורשבסקי: "אין התקדמות רגולטורית בעניין דחיית החוב"
ערוץ 10 הגיש הערב (יום א\') לרשות השנייה לטלוויזיה ורדיו, בקשה לקבלת רישיון. במקביל, נעשים הניסיונות לפתור את הבעיות התקציביות אליהם נקלע הערוץ, במסגרתן הוא נאלץ לשלם לרשות השנייה ולמשרד האוצר כ-60 מיליון שקלים כבר בשבועות הקרובים, ולא יאלץ לסיים את שידוריו ב-27 בינואר.
במייל שהעביר מנכ\"ל הערוץ יוסי ורשבסקי לפני שעה קלה לעובדי הערוץ, נכתב: \"לאחר לבטים רבים החלטנו כעת להגיש בקשה לרישיון. לצערי אין שום התקדמות רגולטורית בעניין דחיית החוב\".
עוד כתב ורשבסקי כי \"אם לא יקרה נס בחודש הקרוב, נאלץ בצער לסיים את שידורינו. אם אכן יקרה הנס המיוחל, ולא נגיש הלילה את הבקשה לרישיון, אז גם נס לא יעזור. נזכור כולנו שמעולם לא זכה בלוטו אדם שלא מילא כרטיס\".
בכל מקרה ערוץ 10 יכנס כבר מחר להליך של הפרה, לאחר שלא החזיר את חובותיו הרגולטוריים, אבל בערוץ מקווים כי במידה ויימצא הפיתרון, הערוץ יוכל להמשיך לפעול תחת רישיון, בשבילו יאלץ להמציא ערבויות בסך של 167 מיליון שקלים. בכיר בערוץ 10 מסר כי \"כידוע, בימים אלה נמצא ערוץ 10 לקראת סגירתו בסוף החודש. אבל התלמוד הבבלי למדנו שאפילו חרב חדה מונחת על צווארו של אדם, אל לו להתייאש מן הרחמים\".
ברשות השנייה אישרו כי ערוץ 10 הגיש בקשה להגשת רישיון.
נזכיר כי מהיום בערב העבירה חברת החדשות של ערוץ 10 את מהדורת החדשות המרכזית מאולפני JCS בירושלים, במסגרת הזיכיון שקיבלה לפני כשנתיים שחייב אותה מתחילת ינואר 2012 לשדר בירושלים. במקביל, החברה הקפיאה בשבועות האחרונים את המעבר שלה לאולפן בנווה אילן באזור ירושלים, בשל חוסר הוודאות לגבי המשך פעילותו של הערוץ.
תגובות לכתבה(7):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 7.
    תסיימו תסיימו-תקחו"קצת"מקירשנבאום ואיילון"... (ל"ת)
    שכר מופקע לבכירים 01/2012/04
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 6.
    רחמים? למה בדיוק?
    אזרח 01/2012/02
    הגב לתגובה זו
    0 0
    על חוב של 1200 ש"ח ביטוח לאומי עיקל לי את חשבון הבנק...(לא שהיה שם משהו אבל אפילו דף חשבון לא יכולתי להוציא...)
    סגור
  • 5.
    הקרח - מנכל הערוץ דומה לגיי מהאח הגדול. (ל"ת)
    ג'וני 01/2012/02
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 4.
    ערוץ 10 ימשיך נתניהו יתקפל כמו סמרטוט
    זוז מזוז 01/2012/02
    הגב לתגובה זו
    0 0
    כדרכו בקודש עד היום
    סגור
  • 3.
    די מספיק!!
    יוסי 01/2012/02
    הגב לתגובה זו
    0 0
    חאלס מי שיקרא את כול הכותרת על ערוץ 10 יחשבו שמדובר באיזה אסון בינלאומי זה ערוץ טלוויזיה כושל הוא ייסגר ויפתח אחר במקומו זה הכול נמאס כבר מהצביעות כאלו סוף העולם היגע בגלל שסוגרים את הערוץ הכושל הזה
    סגור
  • 2.
    לדחות לאלתר תמורת ערבות אישית של מימן ולאודר
    שמעון 01/2012/01
    הגב לתגובה זו
    0 0
    מה הבעייה לדחות את החוב בתוספת הריבית הנהוגה על משיכת יתר בחריגה. ברור לכל שהכל הצגה, אין בעייה אמיתית למימן להעמיד את הערבות הנדרשת ולבקש את המימון מהבנקים המסחריים, ובעת מצוק מהשוק האפור. גם לי יש קשיים בתשלום המשכנתא והבנק לא מתגמש והמדינה לא עוזרת, אבל מה אני מקצץ בהוצאות-נראה לי שקיצוץ בהוצאות של עשרת מקבלי המשכורות הגבוהות יכול לשנות את הפרוספקט לגבי הערוץ וגם את התייחסות הכנסת. די להתבכיין עת הצימצומים הגיעה. אני מאחל לכם בכל לב שתעברו את המשבר ושתהוו דוגמה לכל השוק בחלוקה צודקת יותר של העוגה.
    סגור
  • 1.
    אם אפשר לחסוך את התמונה של ורשבסקי. יש ילדים
    תומר 01/2012/01
    הגב לתגובה זו
    0 0
    בבית
    סגור