תקשורת ומדיה
למרות המשבר בשוק התקשורת: תקציב חברת 'חדשות 2' יעמוד על 91 מיליון ש'
מדובר על תקציב דומה לזה שהיה ב-2011 אז עמד על 92 מיליון ש'. לאחרונה אושר תקציב 'חדשות 10', שיעמוד על 65.7 מיליון רק עבור מהדורות החדשות
תקציב חברת החדשות של ערוץ 2 יעמוד בשנת 2012 על 91 מיליון שקלים. מועצת הרשות השנייה אישרה היום (יום ה\') את טיוטת התקציב, שדומה לזה שהיה בשנת 2011 – אז עמד התקציב על 92 מיליון שקלים.
בחברת החדשות נערכו בחודשים האחרונים מספר קיצוצים, בעיקר בתחום השכר, וזאת בשל דרישת הזכייניות לקצץ בהוצאות החברה, על רקע המשבר בשוק הפרסום והתקשורת הישראלי. את הצעת התקציב הציגה חברת \'חדשות 2\', באמצעות מנכ\"ל החברה, אבי וייס; המשנה למנכ\"ל, אורי שלוש; יו\"ר דירקטוריון חברת החדשות תמי רווה; וחברת הדירקטוריון עדי ברשצקי.
רק לאחרונה אישרה מועצת הרשות השנייה את תקציב חברת החדשות של ערוץ 10, שיעמוד השנה על 65.7 מיליון שקלים. אולם מדובר בתקציב בסיס, שלא כולל תכניות שאינן מהדורות חדשות. בכל מקרה, בחדשות 10 פועלים לאחרונה לקיצוץ של כ-5 מיליון שקלים בתקציב השנתי, שהוביל עד כה להורדת \'השבוע\' ולפיטורי עובדים.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה


