תקשורת ומדיה

פאדיחה: תמונות פורנוגרפיות נשלחו בקבוצת דוברי רשויות

דובר עירייה שלח בטעות 2 תמונות בוטות בקבוצת וואטסאפ. שעות לאחר מכן, פרסם התנצלות ארוכה, אבל גם טען כי "הדבר נעשה בשוגג ובטעות, לא על ידי"
אלכסנדר כץ |  1
פורנו (צילום יח"צ)
על פאדיחה כזו לא מלמדים בטובי בתי הספר למשברים תקשורתיים, אבל אולי ראוי שבתי הספר לתקשורת יתחילו להקדיש קורס לנושא חוסר זהירות ברשתות חברתיות. דובר עירייה באזור מרכז הארץ (שמו שמור במערכת, א"כ) שלח בטעות ביום שישי סמוך לחצות 2 תמונות פורנוגרפיות בקבוצת וואטסאפ של דוברי רשויות ואנשי תקשורת.
לאחר לא מעט שעות, כתב אותו דובר הודעת המתנצלות כנה לחברי הקבוצה. "ברצוני להתנצל אישית מעומת ליבי בפני כל אחד ואחת מחברי הקבוצה, על הטעות הגדולה והמצערת שנעשתה בשוגג אתמול בערב במסגרתה נשלחו לקבוצה ממכשיר הפלאפון שלי מספר תמונות מזעזעות שאין להם מקום".
לדברי אותו דובר, "הדבר נעשה בשוגג ובטעות, לא על ידי, מעשה טיפשי ולא ראוי ויש בטעות זו טעם לפגם ופגיעה בכללים וברגשות". הוא הוסיף עוד: "אני מתנצל מאד באופן אישי על הטעות המבישה ומבקש את סליחתכם באופן אישי. אנא קבלו את התנצלותי הכנה. סליחה ומחילה".
מאחורי הקלעים הסיפור התרחש במהלך מפגש של חברים בערב שישי. ידידה של הדובר שלחה בקבוצת הוואטסאפ של החברים מספר תמונות רב, בהן 2 התמונות הללו. חברה אחרת ביקשה לראות אותן, ובטעות שלחה את התמונות לקבוצת הוואסטאפ המקצועית של הדוברים ואנשי התקשורת.
לאחר הטעות, קיבל הדובר טלפון מחבר בקבוצה שהודיע לו על פרסום התמונות. בהמשך ניסח הדובר הודעת התנצלות ופרסם אותה בקבוצה עם צאת השבת. מספר חברים בקבוצה דרשו את הוצאתו מאותה קבוצה, והוא קיבל את הדרישה הזאת.  
דובר העירייה אמר לאייס כי "מדובר במקרה מצער שנעשה בטעות גדולה במסגרתה אמורים היו להישלח מספר תמונות ממכשיר הטלפון שלי, לקבוצת חברים, אולם בטעות נשלחו לקבוצה הזו. אני מתנצל מקרב לב על עוגמת הנפש, הפגיעה ברגשות של החברים באותה קבוצה, ובנהלים הברורים של הקבוצה שאין לשלוח דבר במהלך סוף השבוע, על אחת כמה וכמה חומר שאינו בתחום העיסוק של הקבוצה. מתנצל על הטעות, הלקח הופק. לעולם לא אאפשר לאף חבר או חברה לגעת במכשיר הטלפון". 
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    אני מבין שאייס איבד עניין בפרסומאים
    גדליה 12/2016/26
    הגב לתגובה זו
    0 1
    והתחיל להתעניין באנשי יחסי ציבור משעממים חובשי כיפות. בהחלט חדשות מרעישות, נשלח פורנו בקבוצה בוואטסאפ. מעניין מתי תוכן שיווקי יגמור את עולם היח"צ לחלוטין
    סגור