תקשורת ומדיה

אופירה וברקו חתמו על חוזה חדש עם 102FM, מתי הוא צפוי להסתיים?

שני המגישים הוותיקים שהשלימו 15 שנות שידור משותפות בתחנה, יישארו בה 5 שנים נוספות על פי הסיכום החדש, המגישה הוותיקה: "רדיו תל אביב זה הבית שלי, וכיף של שעתיים ביום שנמשך לאורך כל היום", כוכב העבר: "גאים ושמחים"
כפיר אדר |  1
אייל ברקוביץ' ואופירה אסייג (צילום יח"צ)
אופירה אסייג ואיל ברקוביץ' לא עוצרים וחותמים על הארכת חוזה ברדיו תל אביב לחמש שנים נוספות. הפוואר-קאפל של התקשורת הישראלית ימשיך בכל ערב (18:00-20:00) לשדר את תכנית הספורט המצליחה בישראל בסינדיקציה ארצית גם בתחנות רדיו חיפה, רדיו ירושלים וקול הים האדום.
רק בשבוע שעבר חגגו השניים בתחנה 15 שנות שידור רצופות לתוכנית הספורט ששינתה את הרדיו הישראלי, והיום מודיע מנכ"ל התחנה אבי משולם על הארכת החוזה. ברקו ואופירה ימשיכו להוביל עבור רדיו תל אביב גם פרויקטים מיוחדים ומבצעי שידור למען הקהילה אותם מפיקה התחנה בשנים האחרונות.
אסייג וברקוביץ' חוללו מהפכה בשידורי הרדיו הישראלי, ועיצבו מחדש את רצועת הפריים-טיים בערב עבור מאות אלפי ישראלים בדרך מהעבודה אל הבית. אינספור כותרות ענק, קידום שיח ביקורתי אך מבודח, דעתני אך קליל ובעיקר לא מתפשר – הפכו את אופירה וברקו לסטנדרט שידור של ממש בישראל שיוסיף להדהד לפחות עד 2027.
אופירה אסייג מסרה: "רדיו תל אביב זה הבית שלי, וכיף של שעתיים ביום שנמשך לאורך כל היום. אין מאושרת ממני לחגוג עם אייל ברקוביץ 15 שנות רדיו עם תקווה ל-15 שנים נוספות כי מה ששלו, רק שלו". ברקוביץ' הוסיף: "אנחנו גאים ושמחים לשדר בתחנת רדיו הטובה במדינה, ומקווים לעוד הרבה שנים טובות ביחד".
אבי משולם מנכ"ל FM102 רדיו תל אביב: אופירה אסייג ואייל ברקוביץ' שינו את עיתונות הספורט בישראל, ובשנים האחרונות אף השפיעו על העיתונות כולה. אין פלא שהם מגישים את אחת התוכניות הוותיקות ברדיו הישראלי, ונדמה שזה טבעי שיישארו כאן, ברדיו תל אביב, לעוד שנים רבות נוספות. אני מודה לשניהם על שיתוף הפעולה המתמיד, הנכונות להתגייס לכל מהלך של הרדיו ומעל לכל על המקצוענות והחברות. אני מודה גם לחברים ברדיו חיפה, רדיו ירושלים וקול הים האדום שמאפשרים לנו להדהד את התכנית בכל ערב בפריסה ארצית".
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    תחנב בלי האזנה. משולם לא מצליח להרים אותה (ל"ת)
    דני 06/2021/15
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור