תקשורת ומדיה
עופר כסיף הפתיע: "מברך את הליכוד, ש"ס ויהדות התורה"
חבר הכנסת מהרשימה המשותפת יצא בצעד חריג לטובת המפלגות מהימין: "שהחליטו להכשיל את החוק האוסר על איחוד משפחות. כל יד המונפת נגד החוק הגזעני הזה - ראויה לחיזוק", זמרי: "המקרה מחדד יופי יופי כמה דמגוגית ההשוואה בין החרדים לאנטי ציונים שבקואליציה"
אחרי שבוע סוער בו הוחלט בליכוד ובמפלגות הימין לנסות ולהביך את ממשלת בנט, אין רוב בהצבעה היום (ראשון) לקואליציה לחוק איחוד משפחות. האופוזיציה משכה את כל זכות הדיבור בוועדה המסדרת אבל אז הקואליציה דחתה את ההצבעה למועד אחר כי חששו להפסיד.
העיתונאי הוותיק שמעון ריקלין כתב על כך: "דחיית הקואליציה את ההצבעה על חוק איחוד המשפחות מחשש להפסד. מלמדת. שבנט שקד סער וכל הימין ״הערכי״. הצטרפו לקואליציה שאינה ציונית".
דחיית הקואליציה את ההצבעה על חוק איחוד המשפחות מחשש להפסד.
— שמעון ריקלין (@Riklin10) June 27, 2021
מלמדת.
שבנט שקד סער וכל הימין ״הערכי״.
הצטרפו לקואליציה שאינה ציונית
יותם זמרי מערוץ 20 ורדיו גלי ישראל טען: "רק כדי להבהיר את יחסי הכוחות בממשלה הזאת. אם בנט ושקד יחליטו פתאום לשבור ימינה, היא תתפרק. אם ח"כים ממרצ, העבודה ורע"מ מחליטים פתאום ללכת עם האידאולוגיה שלהם, היא תמשיך כרגיל ותאשים את האופוזיציה. מה שיפה במה שקורה עם חוק איחוד משפחות זה שהמקרה מחדד יופי יופי כמה דמגוגית ההשוואה הקבועה בין חוסר הציונות של חלק מהחרדים לאנטי ציונים שעכשיו חלק מהקואליציה".
חבר הכנסת עופר כסיף מהרשימה המשותפת הפתיע כאשר כתב: "אני מברך את הליכוד, ש"ס ויהדות התורה על שהחליטו להכשיל את החוק האוסר על איחוד משפחות. כל יד המונפת נגד החוק הגזעני הזה - ראויה לחיזוק".
אני מברך את הליכוד, ש"ס ויהדות התורה על שהחליטו להכשיל את החוק האוסר על איחוד משפחות.
— Ofer Cassif עופר כסיף (@ofercass) June 27, 2021
כל יד המונפת נגד החוק הגזעני הזה - ראויה לחיזוק.
חבר הכנסת מהליכוד מיקי זוהר כתב: "גם היום הקואליציה ה"ימנית" נכשלה בקידום חוק האזרחות. את ממשלת השמאל הזאת יש להפיל ובהקדם", העיתונאי עקיבא נוביק כתב: "דעה: חלק מהכלים של האופוזיציה זה לעשות רעש, להמציא תירוצים, ולהמאיס את החיים על הקואליציה. גם להמציא חירטוטים כמו ״לא נהוג לקיים דיונים בצום י״ז בתמוז״ זה חלק מהמשחק".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה


