רכילות עסקית

"לבנה זוהרים" סוגרת את העסק אחרי 25 שנה: "תאחלו לי בהצלחה"

אשת העסקים וכוכבת "האח הגדול" לבנה גוגמן הודיעה על סגירת העסק המיתולוגי שלה בדרום תל אביב: "הגעתי לטופ בכל דבר, כסף אפשר לעשות תמיד אבל החיים חד-פעמיים; חייבת להגשים חלומות אישיים" | כל הפרטים

לבנה זוהרים (צילום צילום מסך יוטיוב)
במשך עשרות שנים היווה אזור המסחר ההיסטורי של דרום תל אביב - את אחד ממוקדי הפעילות הססגוניים, הרוחשים והאותנטיים ביותר בישראל. בתוך האווירה הייחודית של השוק הסיטונאי הוותיק, בין עגלות הסחורה, הסמטאות הצפופות, רעשי המכוניות, הצעקות המוכרות וההמולה הבלתי פוסקת שמשכה אליה סוחרים וקליינטים מכל קצוות הארץ, בלטה תמיד דמות אחת יוצאת דופן שהפכה למוסד מקומי: לבנה גוגמן, הלא היא "לבנה זוהרים".
כעת, אחרי רבע מאה שבה היוותה עוגן בלתי נשכח באופיו של המתחם, הודיעה גוגמן בסרטון שהעלתה לטיקטוק על סגירתו הסופית של העסק המזוהה עמה, במהלך שמסמן סופו של עידן.
גוגמן, שהפכה לאורך השנים לאחת הדמויות האהובות והמזוהות ביותר בשוק הסיטונאי, פרצה לתודעה הציבורית הרחבה בעונה החמישית של "האח הגדול". בנוכחותה הכנה והצבעונית הפכה לאחת הדיירות הבולטות בתולדות הפורמט, כבשה את לב הצופים וסיימה את העונה במקום השני בגמר הגדול.
"החלטתי לפרוש, וזה סופית", פתחה גוגמן את דבריה בסרטון והרגיעה את קהל לקוחותיה: "חשוב לי לעדכן אתכם שאת הדבר היפה והמהודר הזה שקוראים לו לבנה זוהרים החלטתי לסגור, ותהיו רגועים - זה מסיבות טובות. מי שמכיר אותי יודע שאני עובדת מעל 25 שנה, עוד לפני הטיקטוק, לפני האינסטגרם וגם לפני הפייסבוק, בסמטאות של דרום תל אביב. את העסק הזה הקמתי בעשר אצבעות, בלי עזרה כלכלית, לא מאימא, לא מאבא - רק בזכות עבודה קשה, בזכות האמונה ובזכותכם, שאני לא אשכח לכם את זה".
בהמשך חשפה גוגמן את השיקולים שהובילו להחלטה להיפרד מחנות הצעצועים והזוהרים: "הצלחתי, הגעתי לטופ בכל דבר שרציתי, אבל הגעתי למצב בחיים שאני חייבת להגשים כמה חלומות אישיים שלי, אני חייבת את האוויר שלי. אבא שלי לימד אותי שכסף אפשר לעשות תמיד, אבל החיים הם חד פעמיים. אז אני חייבת לצאת קצת לחופש, לנשמה, להגשים כמה חלומות, לכבוש כמה יעדים שרציתי. בוא נראה, השם גדול, בוא נראה מה יהיה בהמשך - בטוח שאפתיע אתכם".
לרגל סגירת השערים הכריזה גוגמן על מבצע חיסול מלא של 50% הנחה על כל תכולת החנות, וחתמה את דבריה בנימה נרגשת: "תאחלו לי בהצלחה, אני אוהבת אתכם מכל הלב. תודה לכם על 25 שנים הכי כיפיות שבעולם!".
עקבו אחרינו
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה