תקשורת ומדיה

מגל לאופנהיימר: "אתה אדם מסוכן, חלק ממיעוט קולני"

המגיש יצא נגד עמיתו בשידור ב-103FM: "יש אב שבנו מפרפר בין חיים למוות, ורה"מ לא מרוכז, אתה מדבר עם מפלצות שרוצות להשמיד אותך. אתם אנשים מסוכנים, ועשיתם לנו צרות צרורות", אופנהיימר השיב: "זו לא הייתה שיחה מוצלחת, אך הוא התבלבל ואתה תורם לשיח המסוכן"

כפיר אדר |  1
יריב אופנהיימר וינון מגל (צילום 103FM)
בעוד שבן כספית עדיין בחופשה, ב-103FM העסקים כרגיל ובזמן שהוא נופש, ינון מגל ויריב אופנהיימר ניהלו באולפן ויכוח קולני וסוער כאשר סקרו יחדיו את המתחדש בזירה המדינית והפוליטית בעת האחרונה ובמיוחד על אירוע הירי בחייל מג"ב על גבול רצועת עזה.
בהמשך, תקף מגל את שרי הממשלה על היעדרותם ממיטתו של סמ"ר בראל חדריה שמואלי, המאושפז במצב קשה לאחר שנורה בראשו: "לא יכול להיות שיש חייל שנאבק על חייו, ואף שר בממשלה לא הגיע לבית החולים. יש פה אב שהבן היחיד שלו מפרפר בין חיים למוות, מתקשר ראש הממשלה ובכלל לא מרוכז בה, מרגישים שהוא בין ישיבות. הוא לא שם". 
אופנהיימר זעם: "זה שאתה חושב שלא אכפת לשרים זה הבל הבלים. בנט היה הראשון שצלצל, ותראה מה קרה. באופן מפתיע, נתניהו התקשר מיד אחרי, קיבלנו תזכורת שכל יום בו הוא לא ראש ממשלה, הוא בונוס. נתניהו ביצע ניצול ציני ומכוער של טעותו של בנט בשם של החייל, אך לפחות הבין שהוא מבייש את עצמו ומחק את הציוץ. זו לא הייתה שיחה מוצלחת של בנט, אך הוא התבלבל. נתניהו מעז לבקר את שיחת הטלפון הזו, כשיש לו היסטוריה של ציניות מול משפחות שכולות". 
אופנהיימר הסביר כיצד ניתן לפתור את הסוגיה הפלסטינית, והרגיז את מגל שהשיב אש: "אתם אנשים מסוכנים, ועשיתם לנו צרות צרורות", בפתח השעה השנייה, המשיכו להתווכח ינון מגל ויריב אופנהיימר על העימותים בגדר המערכת בסוף השבוע, שהובילו לפציעתו האנושה של סמ"ר בראל חדריה שמואלי, הנלחם ברגעים אלה על חייו בבית החולים סורוקה בבאר שבע. 
יריב העריך: "אנחנו יכולים להתווכח אם היה צריך לירות בפלסטינים או לא, אך הסיטואציה הזו באמת מיותרת. ניתן להגיע להסדרה מול חמאס. כשיורים באנשים חסרי תקווה, מקבלים עוד אלימות. עם ההתלהמויות שלך ינון, לא נציל עוד חיילים".  בתגובה, השיב עמיתו: "אתה מדבר עם מפלצות שרוצות להשמיד אותך. אתם אנשים מסוכנים, ועשיתם לנו צרות צרורות".
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    אופניימר בוגד
    קובי 08/2021/25
    הגב לתגובה זו
    0 0
    בוגד ושקרן רודף בצע
    סגור