תקשורת ומדיה

אביו של השבוי: "או כולם או אף אחד"

אביו של הישאם אבו סייד שמוחזק בידי החמאס הגיב הבוקר לסרטון שבו תועד בנו מחובר לחמצן, שמחה גולדין התראיין גם הוא והגיב לפרסומים
מערכת ice | 
שמחה גולדין (צילום פלאש 90)
אתמול (ג') פרסם חמאס הודעה בה נאמר ששחלה הדרדרות במצבו הבריאותי של אחד הנעדרים הישראלים שנמצאים בבי החמאס. במערכת הביטחון הישראלית לא התרגשו יותר מידי, דבר שהוביל את החמאס לשחרר סרטון הוכחה, שבו רואים את הישאם א-סייד שוכב על מיטתו ומחובר לבלון חמצן.
 
 
כזכור הישאם א-סייד חצה את הגבול העזתי ב2015  ומאז מוחזק בשבי החמאס. הבוקר (ד') פורסם סרטון שבו הופיע אביו של הישאם, שעבאן א-סייד ואמר שהדיווחים נשמעים טוב, אך מבחינתו הסכם שבו רק הבן שלו חוזר לא יעלה על הדעת: "או כולם או אף אחד".
  

בתגובה לדיווחים ולסרטון פרופ' שמחה גולדין, אביו של הדר גולדין ז"ל שגופתו מוחזקת על ידי החמאס מאז מבצע צוק איתן משנת 2014, עלה להתראיין ברדיו 103 ואמר "לא יעלה על הדעת שהממשלה מקדמת הסכם מול חמאס שלא כוללת את הלוחמים שנשלחו על ידי גנץ ונתניהו". עוד הוסיף גולדין " כל אמא ואבא שיש להם חייל בצבא, זה ברור להם, והחיילים שילכו להילחם בעתיד, יודעים שאם יקרה להם משהו יפקירו אותם, ואת זה צריך לשנות".
 

על אביו של הישאם, אמר: "אני מכיר אותו כבר 7 שנים, אנחנו אומרים את אותם הדברים כל הזמן. הלחץ הזה צריך להיות מופנה כל הזמן, ועד עכשיו הממשלה לא יצרה את הלחץ. בסיום הלחימה כתנאי בונה אמון, אתה משיב את החללים והשבויים ומתחיל לבנות את הדברים ההומניטריים. מדינת ישראל פועלת הפוך במשך 8 שנים".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה