תקשורת ומדיה
תקלת ענק בגלי צה"ל: מדוע השידור הפסיק לעבוד?
מאזינים רבים דיווחו על תקלות בהאזנה לתדרים אליהם משדרת התחנה הצבאית, וכמו כן נרשמו תקלות בפעילות האתר האינטרנטי שמפעילה התחנה
מאזיני גל"צ וגלגלצ חווים בדקות האחרונות תקלות בשידורי התחנה החיים המועברים מיפו. בשעה זו אמורות להיות משודרות בשתי התחנות במקביל - מדינה בדרך עם עומר גפן בגלגצ, ותוכנית בוקר חמישי בגלי צה"ל, בהגשת אילנה דיין.
במקום מערכת השידורים הרגילה, בשני התדרים אליהם משדרת התחנה הצבאית את השידור הסדיר, ובשניהם מושמעים כרגע שירים ברצף כאשר מדי פעם מושמע הסבר קצר לטובת המצטרפים, "אתם מאזינים לגל''צ, מיד נחזור למתכונת השידורים הרגילה".
מדובר במקרה חריג מאוד בתחנה כאשר מלבד קריסה של מערכת השידורים, גם מערכת הגיבוי לא פועלת למעשה, ובתחנה נאלצו להשבית את השידורים ולעבור להשמעת רצועות מוזיקה רציפות כאמור.
ברשת החלו בינתיים שאלות המאזינים המופתעים, "מה קרה לתדר של גלצ וגלגלצ? לא ניתן להאזין לתחנה הצבאית". נוסף על כך, גם אתר התחנה נפל למספר דקות וחזר לפעול.
עוד ב-
מטעם התחנה נמסר כי, "בחצי השעה האחרונה חלים שיבושים בשידורי גל״צ וגלגלצ בשל תקלה טכנית. התקלה נבדקת כעת ומטופלת במהירות האפשרית. גלי צה״ל וגלגלצ מתנצלות בפני המאזינים ופועלות, כאמור, להשבת השידורים הרגילים במהרה".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



