תקשורת ומדיה
באורך של 110 מטר: ילדים ציירו לחיילים את הציור הכי ארוך בארץ
ילדי שכונת כפר סבא הירוקה ציירו ציור באורך של 110 מטר ועליו כתבו: "תודה לחיילים והחיילות ששומרים עלינו"
עמותת שניר, יזמה פעילות משותפת עם ילדי שכונת כפר סבא הירוקה בה הם ציירו יחדיו ציור במידות של 110 מטר על 90 ס"מ גובה, ובו נכתב: "תודה לחיילים והחיילות ששומרים עלינו".
את הציור, העניקו בכירי עמותת שניר לצוות מילואימניקים מחטיבת חי"ר כפיר שיצאו ליום גיבוש של כמה שעות באזור המרכז. ד"ר יהודית רובינשטיין - מנכ"לית עמותת שניר: "אנו רואים חשיבות גדולה בצורך של עידוד חיילי צה"ל ולכן, היה חשוב להעביר להם את הציור הכי ארוך".
ניקול קלינגר מנהלת הדיגיטל בעמותת שניר: "שיזמה פעילות משותפת זו עם דיירי השכונה, שהצטרפו בשמחה לרוח הרמת המורל. ריכזה את כל הילדים שהתרגשו מאוד להירתם למען עידוד החיילים.
צוות המילואימניקים, שקיבלו את הציורים עם החבילות המפנקות התרגשו תוך קריאות שמחה והתפעלות. הם צילמו את עצמם לצד הציור הארוך ביותר ושלחו את התמונות למשפחותיהם. לאחר מכן הם ביקשו למסור לילדים ולהוריהם תודה על התמיכה".
עוד ב-
עמותת שניר הוקמה בשנת 2010 ומיום הקמתה, שמה לה למטרה לסייע לשכבות החלשות בישראל במגוון תחומים כמו הזדמנות שווה בחינוך, סיוע כספי למעוטי יכולת לצורך תשלום עבור נושאים אלמנטריים כמו דמי שכירות, ארנונה ותשלומי חשמל, העברת סלי מזון למשפחות נזקקות ועוד.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.חובה לתלות את זה בבני ברק טמאה שעריםרוני 11/2023/28הגב לתגובה זו0 0וגם לתלות בערים מעורבותסגור



