מינויים
חברת הנדל"ן ISA GROUP מציגה שינויים בצמרת: זה המנכ"ל החדש
ISA GROUP הודיעה על מינויו של אהוד שטרנהיים לתפקיד מנכ"ל החברה. בארבע השנים האחרונות, שטרנהיים כיהן כמנכ"ל מנרב נדל"ן מקבוצת מנרב. עקיבא זוריבין, יו"ר ובעלים ISA GROUP: "יתרום באופן משמעותי לחברה"
חברת ISA GROUP, הנמצאת בבעלות אנשי העסקים עקיבא זוריבין ושלום גריבה, מודיעה על מינויו של אהוד שטרנהיים לתפקיד מנכ"ל החברה. שטרנהיים כיהן בארבע השנים האחרונות כמנכ"ל מנרב נדל"ן מקבוצת מנרב, הזרוע היזמית המרכזת את פעילות הנדל"ן של הקבוצה בדגש על התחדשות עירונית בהיקף של אלפי יחידות דיור בפריסה ארצית.
לפני כן, אהוד שטרנהיים כיהן כמנכ"ל אלקטרה בניה, חברה בה שימש במספר תפקידים במהלך למעלה מעשור. שטרנהיים הינו מהנדס אזרחי בהכשרתו בוגר הטכניון, ובעל תואר שני במנהל עסקים MBA מאוניברסיטת רייכמן.
עקיבא זוריבין, יו"ר ובעלים ISA GROUP, מסר: "מינויו של אהוד לתפקיד מנכ"ל החברה יתרום באופן משמעותי לצמיחתה של החברה בשנים הקרובות ולהגדלת היקף הפעילות במגוון תחומים. אין לנו ספק שכישוריו והניסיון הרב שצבר, הן בתחום הביצוע והן בתחום הייזום, יביאו תרומה חשובה לארגון ויסייעו לנו להגשים את היעדים החדשים והמשמעותיים שהצבנו לעצמנו".
אהוד שטרנהיים, מנכ"ל החברה החדש, הודה על הבחירה בו לתפקיד והוסיף: "אני מודה לעקיבא ושלי על האמון ושמח להצטרף לצוות המוביל של קבוצת ISA ולהמשיך במלאכת בניין הארץ".
עוד ב-
כידוע, לחברת ISA GROUP פעילות ענפה הכוללת כ-2,700 יחידות דיור בביצוע ושיווק ועוד כ-3,000 יחידות דיור בתכנון בפריסה ארצית. לחברה זרוע ביצוע עצמית והיא פעילה בתחום ההתחדשות העירונית ומקדמת למעלה מ-20 פרויקטים הנמצאים בשלבים שונים.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



