מינויים
שינוי בחברת ההנדסה: מנכ"ל חדש נבחר אחרי 40 שנה
חברת גבי שואף הנדסה, מהמובילות בישראל בתחום הבדיקות הלא הורסות, הודיעה על מינוי יגיל שואף למנכ"ל במקומו של ד"ר יוסי שואף, שימשיך כיו"ר מועצת המנהלים.
חברת גבי שואף הנדסה, שנוסדה בשנת 1971 ומעסיקה כיום כ-120 עובדים, מציינת שינוי מהותי בהנהלתה. יגיל שואף, שמשמש מזה עשור כמשנה למנכ"ל, מונה למנכ"ל החברה, במקומו של ד"ר יוסי שואף שהוביל את החברה במשך כ-40 שנה. ד"ר יוסי שואף ימשיך לשמש כיו"ר מועצת המנהלים.
יגיל שואף, בעל תואר שני בניהול טכנולוגי והסמכה מהאגודה האמריקאית לבדיקות לא הורסות, צבר ניסיון רחב בפיתוח שווקים וניהול תחומי פעילות מרכזיים. "אני נרגש להיכנס לתפקיד ומתחייב להמשיך את דרכה של החברה תוך עמידה בסטנדרטים בינלאומיים מחמירים", אמר יגיל שואף.

(יגיל שואף, צילום עצמי)
ד"ר יוסי שואף ציין: "לאחר חמישה עשורים שבהם ביססנו את מעמדנו כחברה מובילה בישראל, אנו נכנסים לשלב חדש שמטרתו לתת מענה לאתגרי העתיד הטכנולוגי ולהבטיח העברת מידע מדויק, מהיר ויעיל יותר לתעשייה הישראלית."
תחום ההתמחות המרכזי של החברה – בדיקות לא הורסות (Non-Destructive Testing) – מאפשר זיהוי פגמים קריטיים בחומרים ובמתקנים מבלי לפגוע בהם, ובכך מבטיח בטיחות, אמינות וחיסכון משמעותי בעלויות תחזוקה ותקלות. החברה מספקת שירותים למגוון ענפים מרכזיים, בהם התעשייה הכימית, ייצור אנרגיה, תעשיית התעופה, הביטחון, פרויקטי תשתיות וניטור גאו - טכני.
עוד ב-
במהלך השנים ביססה החברה מוניטין של מצוינות מקצועית ואמינות גבוהה, והפכה לשותפה אסטרטגית עבור תאגידים וחברות מובילות במשק הישראלי. עם כניסתו של יגיל שואף לתפקיד המנכ"ל, החברה "מתכננת להמשיך ולהשקיע בטכנולוגיות מתקדמות ובפריצות דרך שישפיעו על כל תחומי התעשייה".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



