מינויים
אריאל נוי מונה להיות ראש מערך התקשורת, דוברות והסברה בעמותת אקואושן
מי ששימש כתב הנדל"ן של כלכליסט, כתב הצפון של ערוץ 1, כתב הבריאות בוואלה NEWS, כתב ובמאי שטח בתוכנית "כלבוטק" ששודרה בערוץ 2, כתב מעריב וכתב חדשות בכבלים, נכנס לתפקיד חדש
אריאל נוי מונה היום (ראשון) להיות ראש מערך התקשורת, דוברות, הסברה וניו מדיה בעמותת אקואושן. נוי, בעל תואר שני בעיתונאות ותקשורת ומילא שורת תפקידים בעולם התקשורת ב 20 שנים האחרונות יחל את תפקידו בהקדם.
נוי שימש ככתב הנדל"ן של כלכליסט, כתב הצפון של ערוץ 1, כתב הבריאות וגלעד שליט בוואלה NEWS, כתב ובמאי שטח בתוכנית "כלבוטק" ששודרה בערוץ 2, כתב מעריב וכתב חדשות בכבלים.
אריאל מסר ל-ice: "אחד הדברים שמאפיינים את העמותה שהיא פועלת על פי אקטיביזם חיובי מפעולות חינוך ועד למחקר אני שמח להיות חלק מהעמותה שמביאה ערך ומשמעות לסביבה הימית בישראל "
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה


