מינויים
למרות הביקורות וההשמצות: דליה איציק מונתה ליו"ר דירקטוריון הדסה
חרף ההתנגדות של מנכ"ל בית החולים זאב רוטשטיין, נשות הדסה ניצחו במאבקן ויו"ר הכנסת לשעבר תקבל את התפקיד החשוב
לאחר חודשים של מחלוקות, מינוי יו"ר דירקטוריון בית החולים הדסה הוכרע במאבק בין מנכ"ל בית החולים זאב רוטשטיין, משרד האוצר ובין ארגון נשות הדסה שדחפו למינויה של יו"ר הכנסת לשעבר דליה איציק, כאשר האחרונה קיבלה את התפקיד הנוצץ
ברקע הדברים, הווטו שהטיל מנכ"ל בית החולים על מינויה של איציק ליו"ר הדסה ואף איים בהתפטרות אם תמונה לתפקיד. רוטשטיין רצה למנות דמות עם ניסיון במערך הבריאות, במיוחד בתקופת הקורונה, והיה מעוניין בהמשכת כהונתו של ארז מלצר ששימש כיו"ר הדסה בשש השנים האחרונות, אך הוחלט שלא להמשיך את כהונתו.
ארגון נשות הדסה שהיה בעבר המחליט על מינויים בכירים בבית החולים, הציע את דליה איציק כמו גם את פרופ' חזי אופיר, כאשר הבהירו בנשות הדסה כי איציק, המשמשת כיו"ר חבר הנאמנים של הדסה אינטרנשיונל, היא בעדיפות הראשונה. המינוי ליו"ר דירקטוריון בית החולים הביא לשורה של השמצות וביקורות, אך יו"ר הכנסת לשעבר תחל בתפקיד.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.עסקנית סוג ג' (ל"ת)רוזן 03/2021/25הגב לתגובה זו0 0סגור


