מינויים
אלה לי יוצאת לדרך חדשה: אלו הבשורות המשמחות שקיבלה
אלה לי להב, שחווה תקופה לא קלה, זכתה למעט נחת אחרי שקיבלה את התפקיד הראשי במחזר "שיער" שיעלה ביוני בתיאטרון הבימה
אלה לי להב היא אחת מהזמרות הישראליות המצליחות ביותר כיום. הזמרת, שהגיעה לגמר ה"הכוכב הבא" וסיימה במקום השני והמכובד שם היא התפרסמה לקהל הישראלי הרחב,, הייתה לאחרונה בסוף של משבר קשה, אחרי שהיא ובת זוגה מאיה ג'ריס, שג'ריס אף האשימה את הזמרת בכך שהיה לה רומן עם לא אחר מאשר סטטיק.
היום (חמישי) נודע שאלה לי דווקא קיבלה בשורות משמחות במיוחד כאשר נבחרה לתפקיד הראשי במחזמר "שיער" שיעלה בתיאטרון "הבינה" בחודש יוני הקרוב. כך פורסם ב"מאקו". כזכור, אחרי התקופה הקשה שלה, אלה לי פצחה בזוגיות עם פיליפ שאולוב ונראה שהדברים הולכים לכיוון טוב מאוד.
עוד ב-
בגיא פינס שאלו אותה לאחרונה בראיון על הזוגיות שלה והאם הם משתפים באינסטגרם תמונות זוגיות שלהם, יש שיקול לא להעלות דברים? היא השיבה: "יש שיקול של לשמור הרבה דברים על עצמנו, אבל אם זו תמונה ששנינו אוהבים אנחנו מעלים אותה. אני אוהבת לשתף את החיים שלי עם אחרים, אבל אנחנו עושים את זה במידה, אבל הוא מאוד מאזן ועוזר".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



