מינויים

מעין מלכין אליגל מונתה לתפקיד דוברת רפאל

מינוי חדש בחברת רפאל. מעין מלכין אליגל מונתה לתפקיד דוברת רפאל ומנהלת התקשורת והדיגיטל בחברה ותחליף בתפקיד את עפרי אליהו-רימוני שמונתה לתפקיד דוברת אל על
מעין מלכין אליגל (צילום סיון פרג')
מעין מלכין אליגל מונתה לתפקיד דוברת רפאל ומנהלת התקשורת והדיגיטל בחברה. מלכין אליגל שימשה בתפקידה האחרון כמנהלת התקשורת והיח"צ ב-yes, פלאפון ובזק בינלאומי ותחליף בתפקיד את עפרי אליהו-רימוני שמונתה לתפקיד דוברת חברת התעופה אל על.
מלכין אליגל היא בעלת ניסיון של למעלה מ-20 שנה בעולם הדוברות והתקשורת, החלה את דרכה המקצועית בדוברות משרד הביטחון והייתה דוברת רשות שדות התעופה ודוברת האגודה למען החייל. במסגרת תפקידה תנהל את מערך הדוברות, ההסברה והתקשורת הישראלית והבינלאומית בחברת רפאל וכן את הנכסים הדיגיטליים.

רפאל עוסקת בפיתוח ובייצור של אמצעי לחימה מתקדמים, לרבות טילים ומערכות הגנה אקטיבית והוקמה בשנת 1948 בתור יחידה עצמאית של משרד הביטחון. בשנות השמונים הפכה החברה לחברה ממשלתית. החל משנת 2016 עומד בראש רפאל, המנכ"ל יואב הר אבן.
רק לפני מספר ימים רשות מקרקעי ישראל (רמ"י) אישרה את עקרונות ההסכם לפינוי החברה ממתחם הורודיצקי בתל אביב תוך חמש שנים וזאת במטרה לייעד את האזור למגורים, תעסוקה ומסחר ולהוציא את החברה הביטחונית מחוץ לגבולותיה של תל אביב.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה