מינויים

מפקדת גל"צ לשעבר בגוב נוצץ: זה המהלך של גלית אלטשטיין

מ"מ מפקד גלי צה"ל לשעבר, גלית אלטשטיין, ממשיכה קדימה ומצטרפת לענקית התקשורת בלומברג בישראל ותסקר את תחומי הכלכלה והממשל. תחל את תפקידה כבר בשבוע הבא
גלית אלטשטיין גלי צהל (צילום גלי צהל)
מפקדת גלי צה"ל לשעבר, גלית אלטשטיין, מסתכלת קדימה וכבר מתחילה את הצעד הבא שלה: והפעם דרך ענקית התקשורת בלומברג.
כהונתה בגלי צה"ל הסתיימה לפני כמה חודשים לאחר קדנציה של שנה וחצי בה הבליטה את תחום הדיגיטל והכוונת התחנה אל העידן המודרני. מי שהחליפה בתפקיד הוא דני זקן, שכבר עומד במוקד של כמה סערות בתקשורת.
כאמור, אלטשטיין תצטרף לבלוברג בישראל ותתמקד במדיניות הכלכלית ובמדיניות החוץ של ישראל, כמו גם בסוגיות מרכזיות בעולמות הפיננסיים והחברתיים בארץ. מפקדת גל"צ לשעבר תתחית את תפקידה כבר ב-19 ביוני.
מבלומברג נמסר כי "מדובר בתקופה סוערת ואנו שמחים שגלית תסייע לנו לנווט את הסיקור, בשיתוף עמיתים בישראל ובעולם על מנת לתעד את הפרק הבא של ישראל, כמו גם של שטחי יהודה ושומרון ועזה".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה