נדל"ן ותשתיות
נועה קירל ודניאל פרץ מתרגשים: הדירה החדשה בדרך - ואלו השכנים
נועה קירל ודניאל פרץ הגיעו לסיור פיקוח על פרויקט רינבאו בשדה דב שם הם רכשו לא פחות מ-3 דירות. על אתר הבנייה הם פגשו במקרה את ברק רוזן בעלי החברה
באוקטובר השנה שעברה, דיווחנו לראשונה כאן ב-ice כי נועה קירל ודניאל פרץ רכשו דירה בפרויקט היוקרה "ריינבו" של ישראל קנדה בהובלת ברק רוזן ואסי טוכמאייר.
היום (שישי), הזוג ששב לארץ לאחר ירח הדבש, הגיעו לסיור פיקוח על פרויקט היוקרה ריינבו בשדה דב. כאמור, קירל ופרץ רכשו בפרויקט לא פחות מ-3 דירות - אחת להם, אחת נועה רכשה עוד כשהייתה רווקה, ואחת ולהורים של נועה. על אתר הבנייה הם פגשו במקרה את ברק רוזן בעלי החברה.
קירל ופרץ רכשו את הדירה בפרויקט בעבור 10 מיליון שקל, ובפרויקט יגורו גם ראש המוסד לשעבר יוסי כהן, איש העסקים אייל ולדמן, הכדורגלן מנור סולומון, אנשי הייטק ומיליארדרים ידוענים אחרים.
עוד ב-
בעבר, קירל שימשה כפרזנטורית של הפרויקט בקמפיין בולט, וכאמור רכשה שתי דירות נוספות בו. קירל שילמה על הדירה הקודמת 10.18 מיליון שקל. על פי הדיווח למיסוי מקרקעין, הוריה רכשו דירת מיני פנטהאוז בסכום של כ-16 מיליון שקל. עוד נודע כי סוכנה, רוברטו, רכש דירת 3 חדרים במחיר של כ-5 מיליון שקל.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



