נדל"ן ותשתיות

חנן מור שומר על קצב מכירות גבוה; מכר דירות ב-60 מיליון שקל

חנן מור סיים את הרבעון הראשון של השנה עם רווחים של כ-1.3 מיליון שקל לעומת רווח נקי של 129 אלף שקל ברבעון הרביעי והפסדים של 7.1 מיליון שקל ברבעון המקביל
ניצן כהן | 
דירות (צילום גילי יערי פלאש 90)
חברת הנדל"ן חנן מור ממשיכה לשמור על קצב מכירות גבוה. ברבעון הראשון של השנה מכרה החברה דירות ושטחי מסחר בכ-60 מיליון שקל, סכום גבוה משמעותית מהקיף המכירות ברבעון המקביל שהסתכמו ב-21 מיליון שקל אולם ירידה לעומת המכירות ברבעון הרביעי של השנה, אז הסתכמו מכירות שטחי המסחר והדירות של החברה ב-68 מיליון שקל.
בסך הכל הסתכמו הכנסות החברה ברבעון הראשון של השנה ב-63.4 מיליון שקל לעומת 29.5 מיליון שק לברבעון המקביל ו-75.9 מיליון שקל ברבעון הרביעי של השנה. בשורה התחתונה השיגה חנן מור רווח נקי של 1.3 מיליון שקל לעומת 129 אלף שקל ברבעון הרביעי של השנה והפסד של 7.5 מיליון שקל ברבעון המקביל אשתקד.
בחברה מדווחים כי מתחילת השנה זכתה חנן מור בשני מכרזי דיור משמעותיים של רשות מקרקעי ישראל במסגרת תוכנית "מחיר למשתכן" שכוללים שני מגרשים במתחם תל השומר ברמת גן להקמת כ-173 יח"ד (66 מתוכם ב"מחיר למשתכן") וכ-700 מ"ר שטחי מסחר וכן מגרש בשטח בבאר יעקב להקמת 202 יח"ד ("מחציתן מחיר למשתכן"). בשני הפרויקטים צפוי רווח גולמי של כ-100 מיליון שקל.
במהלך השבועות האחרונים היא מנהלת משאים ומתנים ואף התקשרה במספר הסכמים מקדימים לקראת הסכמי שכירות מחייבים לאכלוס נכסיה המניבים. על השוכרים הפוטנציאליים האמורים נמנים בנק הפועלים, קופ"ח כללית, סופר פארם, ויקטורי, שופרסל ומקדונלד'ס
בהרבעון הראשון הנפיקה החברה מניות בסך 40 מיליון שקל לקבוצת הראל, שהפכה לבעלת עניין והצטרפה בכך לקרן ספרה, בעל עניין נוספת בחברה
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה