נדל"ן ותשתיות
אלו הדירות שנמכרו בפחות ממיליון שקל השבוע
בעוד ברחבי הארץ חלה עלייה בכמות הדירות שנמכרו במחירים גבוהים, השבוע נמכרו רק שתי דירות בפחות ממיליון שקל: בעפולה וברמלה בלבד
אם בדרך כלל נמכרות הרבה דירות במהלך השבוע בפחות ממיליון שקל ברחבי הארץ, בשבוע האחרון חלה ירידה משמעותית ונמכרו רק שתי דירות. בלוד נמכרה דירה לא רחוק ממיליון שקל.
אך בעוד שחלה ירידה בדירות הזולות, בשאר הערים חלה עלייה בדירות שנמכרו במחירים גבוהים, ותל אביב הפציצה עם דירות שנמכרו השבוע ביותר מ-3.4 מיליון שקל.
על פי נתוני רשת תיווך הנדל"ן רימקס, הדירות שנמכרו השבוע בפחות ממיליון שקל היו ברמלה ועפולה, כאשר שתי הדירות היו בנות 3 חדרים.
ברמלה: דירת 3 חדרים, רחוב בן צבי, 70 מ"ר, קומה 3 מתוך 4, נמכרה ב- 860,000 שקל.
יש לציין גם דירה נוספת שלא רחוקה ממיליון שקל: דירת 4 חדרים, רחוב הרצל, שכונת השעון, 88 מ"ר, קומה 4 מתוך 4, נמכרה ב- 1,075,000 שקל.
בעפולה: דירת 3 חדרים, רחוב קרן היסוד, 52 מ"ר, קומה 3 מתוך 4, נמכרה ב- 505,000 שקל.
יש לציין גם את הדירה שנמכרה בלוד: דירת 3 חדרים, רחוב קדושי מזריץ, 72 מ"ר, קומה 1 מתוך 4, נמכרה ב- 1,110,000 שקל.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.בחיפה לא יודעים על מה אתם מדבריםחיפאי 10/2021/13הגב לתגובה זו0 0חצי מהדירות פה בעיר לא שוות יותר מ600,000,דירות בהדר תחתון ,בנווה פז,נווה יוסף ונראה שכל שנה זה יורד פהסגור


