מדדים ומחקרים
סקר מנדטים מפתיע: נתניהו בפסגה ואיזנקוט נחלש, מה קרה לבנט?
סקר חדש חושף שינויים ביחסי הכוחות בין המפלגות הגדולות, כאשר מפלגת "ישר" של גדי אייזנקוט נחלשת במנדט ומפלגת "ביחד" מאבדת כוח. מי מובילה במירוץ ואיזה גוש רושם יתרון משמעותי?
ברקע הבחירות המתקרבות וקמפייני התעמולה של מפלגות ישראל, התפרסם היום (חמישי) סקר מנדטים באתר "ישראל היום" המציג את היחלשותה של מפלגת "ישר" בהנהגת גדי אינזקוט.
במידה והבחירות היו מתקיימות היום, מפלגת "הליכוד" הייתה מקבלת 23 מנדטים ואילו מפלגת "ישר" הייתה משיגה 22 מנדטים, מנדט אחד פחות מהסקר הקודם. במקום השלישי ניצבת מפלגת "ביחד" שאותה הקימו נפתלי בנט ויאיר לפיד.
המפלגה גורפת 13 מנדטים, מנדט אחד פחות מהסקר האחרון שפורסם. מפלגת "הדמוקרטים", בהנהגת יאיר גולן, ממשיכה להציג יציבות עם 10 מנדטים. אחריה, ניצבות המפלגות "ישראל ביתנו" ו"עוצמה יהודית" עם 9 מנדטים כל אחת.
מפלגת ש"ס מקבלת 7 מנדטים במקום 8 מנדטים, נתון שנרשם בסקר המנדטים הקודם. מפלגת רע"מ משיגה 6 מנדטים, חד"ש-תע"ל עם 5 מנדטים. מפלגת "הציונות הדתית" עם 4 מנדטים, במקום 5 מנדטים.
עוד ב-
מפלגת "הבית הציוני", אותה הקימו השרים לשעבר חילי טרופר ויועז הנדל, גורפת 4 מנדטים. במבט על חלוקת הגושים, ניתן להבחין כי גוש השינוי נמצא ביתרון עם 58 מנדטים בעוד שגוש נתניהו מחזיק ב-51 מנדטים. המפלגות הערביות עם 11 מנדטים. הסקר נערך על ידי מכון קנטאר בקרב 552 גברים ונשים בגילאי 18 ומעלה, בדגימה אינטרנטית כולל מגזר ערבי.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.לא נמאס לכם לשקר?סקר שקר, תמיד משקרים 08/2026/06הגב לתגובה זו0 0כל הבחינות השמאל ממציא המצאות, ואז, כאילו מפתע....סגור



