מדדים ומחקרים
דירוג עשירי ישראל: אדלסון ממשיכה להפסיד, אך מובילה בבטחה
מרים אדלסון שומרת על פסגת הישראלים העשירים בעולם, למרות שגם השבוע הפסידה כ-264 מיליון דולר מהונה המוערך כעת ב-33.8 מיליארד דולר - ומדורגת במקום ה-39 בעולם. שבוע לא קל גם לאייל ועידן עופר שירדו בדירוג העולמי
דירוג עשירי העולם של מגזין "פורבס" פורסם כמדי שבוע, ובו גם דירוג הישראלים העשירים ביותר בעולם. כאשר מרים אדלסון שומרת על הפסגה בגאון למרות ירידה של 264 מיליון דולר בהונה, שמוערך כעת ב-33.8 מיליארד דולר, כאשר היא מדורגת במקום ה-39 בדירוג העולמי, בדיוק כמו בשבוע שעבר.
במקום השני ברשימה ממוקם אייל עופר, שלעומת אדלסון, הפסיד השבוע "רק" כ-56 מיליון דולר, כאשר הונו מוערך כעת ב-19.5 מיליארד דולר, והוא מדורג במקום ה-86 בדירוג העולמי, ירידה של 3 מקומות מהשבוע שעבר. גם אחיו עידן עופר רשם שבוע קשה במשרד, כאשר איבד 33 מיליון דולר, ירד ל-13.1 מיליארד דולר והוא כעת במקום ה-133 בעולם - ירידה של 7 מקומות.
במקום הרביעי בזירה הישראלית וה-350 בדירוג העולמי (ירידה של 2 מקומות) נמצאים האחים דימיטרי ואיגור בוכמן, שנותרו עם הון מוערך של 7 מיליארד דולר, בעוד אחריהם נמצא יורי מילנר במקום ה-383 העולמי אחרי ירידה של 4 מקומות עם שווי מוערך של 6.8 מיליארד דולר שנותר ללא שינוי השבוע. וסטף ורטהיימר, שמחזיק בשווי מוערך של 6.3 מיליארד דולר, גם כן ללא שינוי השבוע, מה שמקנה לו את המקום ה-427 בדירוג העולמי, ללא שינוי מהשבוע שעבר.
עוד ב-
בהמשך הרשימה ניתן למצוא את טדי שגיא במקום ה-487 העולמי עם שווי מוערך של 5.6 מיליארד דולר, את שרי אריסון (644), שלמרות שאיבדה כ-26 מיליון דולר השבוע מחזיקה בשווי של 4.4 מיליארד דולר ולאחר מכן ליאורה עופר, גיל שוויד ועוד.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



