ויראלי
קייטי פרי ולנה דל ריי בישראל? כל הפרטים שהטריפו את המעריצים
פרסומים מסקרנים הופיעו בחשבונות הספוטיפיי של לנה דל ריי, קייטי פרי ואוליביה רודריגו, והבטיחו הופעה משותפת במועדון "מגדלנה" בתל אביב. הידיעה הטריפה את המעריצים הרבים, אבל רגע לפני שהתרגשנו, האמת התגלתה
האם הופעה גרנדיוזית מתוכננת בישראל וכאן כלל לא ידענו עליה? גל של התלהבות שטף את הרשתות החברתיות עם פרסומים בחשבונות הספוטיפיי של לנה דל ריי, קייטי פרי ואוליביה רודריגו, שהכריזו על הופעה ב-17 באפריל במועדון "מגדלנה" בתל אביב. מעריצים רבים כבר דמיינו את עצמם בקהל, אך המציאות הייתה שונה לחלוטין.
מועדון "מגדלנה", שנסגר לפני שנים רבות, הוזכר לפתע כאילו שב לפעול. הפרטים הלא מדויקים עוררו חשד, ועד מהרה התברר כי מדובר בהטרלת סייבר שהצליחה לבלבל מעריצים ואפילו אנשי תקשורת.
למרות שמדובר במתיחה, היא הציפה מחדש את הקשר של דל ריי ופרי לישראל. שתיהן הפגינו בעבר הזדהות עם המדינה, במיוחד לאחר אירועי 7 באוקטובר, כשהצטרפו לעצומה ביוזמת גל גדות, הקוראת לשחרור החטופים הישראלים.
בשנת 2018, לנה דל ריי כבר תכננה להופיע בישראל במסגרת פסטיבל "מטאור" בלהבות הבשן. אולם, לחצים מצד ארגון ה-BDS גרמו לביטול ההופעה ברגע האחרון, לאכזבת מעריציה המקומיים. לעומתה, קייטי פרי אמנם לא הופיעה בישראל מעולם, אך רמזה לא פעם כי היא מעוניינת להופיע במדינה.
עוד ב-
האירוע המדובר, גם אם בדוי, חשף את הרצון העז של מעריצים ישראלים לראות הופעות של כוכבות בינלאומיות על במות מקומיות. בעוד שהפעם מדובר בהטרלה מתוחכמת, רבים מקווים שההכרזות הבאות יהיו אמיתיות. כך או כך, המקרה הזה ייזכר כאירוע שבו המציאות והפנטזיה כמעט ונפגשו.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



