ויראלי
בן הזוג של עדן חסון נשבר בדמעות: "כבר חודשים ברכבת הרים מטורפת"
יותם גבריאל, בן זוגו של הזמר עדן חסון, פתח את הלב על התקופה הקשה שהוא עובר ולא הצליח להסתיר את הדמעות: "נפילת מתח. אולי אני צריך לחזור לדבר קצת עם הפסיכולוגית"
יותם גבריאל, הרקדן, הדוגמן וכמובן בן זוגו של הזמר האהוב עדן חסון, פרץ לחיינו בסערה בשנה האחרונה אחרי שבן זוגו יצא מהארון וחשף אותו באופן רשמי. מאז, גבריאל לא מספיק לנוח כשהוא רץ צמהצגה להצגה, מצילומים לקמפיין לעוד עבודה, מה שמעמיס לו לא מעט על הכתפיים.
שלשום (שישי) גבריאל העלה פוסט לחשבון האינסטגרם שלו, בו הוא שפך אור על כל התקופה הקשה שעוברת עליו, כשהוא לא הסתיר את הדמעות שזלגו מעיניו עם תמונה שצירף לפוסט האישי שכתב.
בפוסט עצמו שהעלה יותם גבריאל הוא כתב: "נפילת מתח. אני ברכבת הרים מטורפת כבר כמה חודשים. הגוף דואג להזכיר שאנחנו בני אדם. לפעמים לילה בבית פותר הכל, ואולי אני גם צריך לחזור לדבר קצת עם הפסיכולוגית". לסיום סיים גבריאל עם מסר אופטימי: "ברוך השם אני נמצא במקום מדהים ומודה על מה שיש".
הסטורי של יותם גבריאל (צילום: אינסטגרם יותם גבריאל)
עוד ב-
רק בימים האחרונים פורסם לראשונה ב-ice כי גבריאל בן ה-24 הצטלם לקמפיין החדש והראשון שלו למותג האופנה "רנואר", אליו הוא נבחר לאחרונה כפרזנטור.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



