ויראלי

אביבית בר זוהר חושפת: "הלוואי ואני אתחתן עם אברך"

אביבית בר זוהר, כוכבת הטלוויזיה והרשת בדרך להיות אישה חרדית? כך שיתפה: "איש שאוהב את הקב"ה". ומה עוד חשפה?
מערכת ice |  7
אביבית בר זוהר (צילום אינסטגרם/אביבית בר זוהר)
אביבית בר זוהר עלתה אתמול (ראשון) לשידור חי בעמוד האינסטגרם שלה בו שיתפה את החלום הגדול בגבר הבא בחייה: "הלוואי ואני אתחתן עם אברך, הלוואי מהפה שלכם לאלוהים, איש שאוהב את הקב"ה, שקם בבוקר ומניח תפילין, ששומר איתי שבת, ששר לי ׳אשת חיל׳ אני מכינה לו סלטים. מה יותר כיף מזה?".
 
קרדיט: צילום מסך מעמוד האינסטגרם של @avivitbarzohar
כזכור, כפי שפורסם אצלנו לראשונה, בר זוהר צילמה סרט דוקו על חייה אחרי "האח הגדול" וגם על חברת הקוסמטיקה שברשותה וכעת תאריך העלייה לשידור התפרסם לראשונה: ברשת 13 החליטו שהסרט יעלה לשידור ביום שבת ה-10.5, כשבוע וחצי בלבד לפני עליית העונה החדשה של "האח הגדול".
ומי יסיע אותה לראות את הסרט? בשבוע שעבר (רביעי), חשפה בר זוהר את האישה הקרובה אליה ביותר, זאת שמלווה אותה ברגעים החשובים ביותר. כך שיתפה בסטורי בעמוד האינסטגרם שלה ואמרה: "טוב, אז החלטתי לעשות את הסרטון הזה כדי להבהיר איזושהי נקודה, כי אתם שואלים אותי כל הזמן ׳למה אין לי רישיון?׳ נכון, אני בת 42 ואין לי רישיון.
"אני לא מעוניינת שיהיה לי רישיון, ניסיתי, אני לא יכולה להגיד שלא ניסיתי, עשיתי 20 שיעורים, פחות צלח, הכביש פחות מתחבר אליי, פתאום באים כל מיני קורקינטים, כל מיני כאלה של וולט, כל מיני אופנועים, אני לא בנויה לזה".
עוד הוסיפה: "הנשמה שלי לא בנויה לכביש. והכביש באמת לא בנוי אליי. ניסיתי! ואז החלטתי שאני צריכה שתהיה לי נהגת, אז כבר שמונה שנים אני חיה כשבריג׳ט אחותי הגדולה, היא בעצם יד ימיני, היא נוהגת לי ברכב, יש לה אוטו חברה. וכל יום מהבוקר היא אוספת אותי עד הערב שאנחנו מסיימות פגישות. תחשבו כמה יתרונות! אני לא מחכה לחנייה, מורידים אותי ישר בכניסה לפגישות. בקיצור אני חיה עם בריג׳ט אחותי שהיא הנהגת שלי כבר שמונה שנים. זהו, עשיתי שיחת הבהרה".
 
תגובות לכתבה(7):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 5.
    איזה אברך שפוי יקח אישה זולה ומדרובה בראש (ל"ת)
    הצחקת 04/2025/29
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 4.
    אוי הלב היהודי
    בני 04/2025/29
    הגב לתגובה זו
    0 0
    אחות יקרה אין דבר העומד בפני הרצון בדיוק שלחתי לך תגובה על הכתבה שלך כתבתי שריגשת אותי עם 70 המשפחות ובע״ה לפני אלול הבא אני אחפש דרך כן להשתתף איתך . את בכיוון למצוא אברך אבל אם את באמת רוצה שזה יצליח תעשי הפסקה ולכי למדרשה ותכני את עצמך לאברך שאת מחפשת אני מאוד מציע לך לחשוב על זהה ברצינות בתור גבר מהעולם הישיבות אני אומר לך בוודאות שאת תזכי ב 6 בלוטו אם תעשי את זה . כל השאר הבלי הבלים
    סגור
  • 3.
    אביבית
    רחל המרחלת 04/2025/28
    הגב לתגובה זו
    0 0
    אביבית איזה גבר יקח אותך שהלכת בדרך לא נקייה ירחם השם על אמא שלך ואבא שלך שלקח ללב וניפטר את מטורללת כל המינה יודעת פויה הכסף עיוור אותך שלא נדע מצרות
    סגור
  • למה ?
    בני 04/2025/29
    הגב לתגובה זו
    0 1
    שמתי לב כבר בכמה תגובות שמשהו לא בסדר איתך רחל .. את יודעת חמודה כתוב בגמרא המתפלל על חברו נענה ראשון חבל אל תקללי את עצמך נתפלל כולנו שהיא תחזור בתשובה אמיתית והשם ישלך לה אברך ! ״ בדרך שאדם הולך מוליכים אותו״ וגם רוצחים מקבלים את תשובתכם!
    סגור
  • 2.
    מרגשת
    מירב 04/2025/28
    הגב לתגובה זו
    0 0
    אשריך אביבית אין על הדרך התורה בהצלחה ובקרוב תצלחי נשמה טובה
    סגור
  • 1.
    תחזרי בתשובה אמיתית ותזכי להתחתן עם אברך - בהצלחה (ל"ת)
    אני 04/2025/28
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • אביבית
    רחל המרחלת 04/2025/28
    הגב לתגובה זו
    0 0
    קודם תפסיקי לספק גברים אלהים אדירים הלכת בשביל הכסף מכרת סחורה זולה בושה וחרפה ואת רוצה להתחתן עם אברך גם ברי סימון הכול בגלל הכסף איכסה
    סגור